2777
2789

خیلی ببخشید تند حرف میزنم ولی واقعا ته بی عقلیه که پول خوشبختی نمیاره 

اتفاقا پول ته خوشبختیه اگه پول داشته باشی تو آرامشی هم خودت هم خانوادت هم آینده بچه هات تضمینه 

درسته قبول دارم که پول بخشی از خوشبختیه و همه چیز پول نیست و خیلی از پولدارها شاید زندگی خوبی ندارن 

ولی پول نود درصد زندگیتو و آیندتو تضمین میکنع مخصوصا واسه خانما 

پولدار باشی بهترین مدرسه رو میری خفن ترین دانشگاه خارج از کشور میری مسافرت های زیاد و خفن میری 

پاریس میری آمریکا میری بهترین لباسارا میگیری بدون اینکه نگران باشی یه وقت پول کم بیاد و بهترین رستورانارو میری اینایی که گفتم خوشبختی نیست مگه ؟؟؟

صلوات

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجاش بده ک مال دنیا رو داشته باشی و ی مریض تو خونه

انگار هیچی نداری

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

دقیقا پول خوشبختی میاره 

اما اصل خوشبختی نیست... 

خیلی چیزارو حل میکنه خیلی چیزارو نه 

تا حد تعادل باشه جوری که غرقش نشی عالیه

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

اگه فرض کنیم  زندگی دو نفر از نظر میزان مشکلات یکسان باشه، خب اونی که پولداره خیلییییی با اون یکی فرق میکنه....همین جا مشخص میشه که پول مهمه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...