2777
2789
عنوان

چسبندگی رحم

153 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیز من 18سال ازدواج کردم 16سال همش عفونت قارچی مکرر میگیرم یک مدت بود با دارو خوب میشدم کوتاه مدت دوباره برمیگشت الان چند ماه اصلا دارو هم جواب نمیده هیچ دارویی دوماه سوزش شدید و تکرر ادرار دارم  4ماهپیش سونو واژینال انجام دادم مشگلی نبود امروز رفتم سونو مشخص شد کیست تخمدان و چسبندگی دارم گفت باید دوماه بعد بری عکس رنگی وحشت کردم خدا می‌دونه استرس افتاده بجونم حالم بدتر شده اگر کسی تجربه چسبندگی داره میشه لطفا بگه اول اینکه عکس رنگی برای چیه و اینکه آیا درمان داره خطرناک هست تو رو خدا کسی که تجربه داره راهنمایی کنه دارم دیونه میشم هک اینکه دردشدید سوزش ولگن 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
چسبندگی رحم
0
0%
چسبندگی رحم
0
0%

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم عکس رنگی اینه که ماده حاجب میزنن تو رحم و لوله ها که اگه چسبندگی داره مشخص بشه هم شاید بازش کنه...اگه چسبندگی داشته باشی درد داره وگرنه نه..اما خیلی کمک کنندست

سلام عزیزم 

منم چسبندگی رحم داشتم یکم 

که ماه پیش دکتر شک کرد و برام عکس رنگی نوشت نمی‌خوام برسونمت یا بهت استرس بدم واقعا خیلی درد داشت دکتر ب من گفت دردش مثل پریودی هست ولی من زمان پریودی درد زیادی ندارم خلاصه ک با بی هوشی انتخاب کردم ک بهم گفتن بی حسی بهتر لوله باز میشه و دارو تزریق میشه 5بار بهم دارو تزریق کرد و باز شد درسته درد داشت خیلی زیاد ولی جواب داد و من تحمل کردم