2777
2789

مبارکش باشه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهرم ناراحت شدبهش میگه اگه میدونستی طلا گرون میشه به منم میگفتی این کار رو میکردم

شوهرت رو درک می کنم ولی عزیزم بپذیرید که حتی نباید از نزدیکترین هاتون هم توقع خیرخواهی داشته باشید. خودتون سواد اقتصادیتون رو بالا ببرید. چهار تا از این پیج های معروف اینستا رو فالو کنید. مثل اکو احسان.

البته از یه زاویه دیگه  هم ببین. این کار مسئولیت داره، اومدیم   به شما سیگنال داد و شما فروختید اما طلا بالا نرفت اون وقت دیگه اون بنده خدا شرمنده میشه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

شما خودتون از این پیج ها سود کردین

آره دیگه. مثلا گفته بودن که طلا تا عید قطعا ۷ تومن رو رد می کنه و رد کرد.

من آدمی هستم که ریسک نمیتونم بکنم مگر برا پول اضافی

منم همینطور

هیچ وقت روی خونه و ماشین نمی تونم ریسک کنم

یه وقتایی می گیره و سود می کنی. ولی اگه نشه دور از جون روزگارت سیاهه. دیگه مگه میشه جاشو پر کرد؟

منم همینطورهیچ وقت روی خونه و ماشین نمی تونم ریسک کنمیه وقتایی می گیره و سود می کنی. ولی اگه نشه دور ...

واقعا همینطوره.ولی باز طلا یه جوریه که همیشه پولش آمادست ولی بورس اینا سخته

جون عمتون درخواست ندین🤪