2777
2789
عنوان

چرا انقدر جاری ها بدجنسن

143 بازدید | 14 پست

من الان دو سه سالی هست با جاریم قهرم. 

نه شمارشو دارم نه کاریش دارم نه حرفی میبرم میارم 

ولی اون همش درگیره... یا از من حرف درمیاره 

یا میره با قوم شوهر بهتر میشه به گوش من برسه

خدایی ول نمیکنه 

همه جاری ها اینجوری ان؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت هم جاری اون حساب میشی 😄

دوتا دارم یکی از یکی خانمتر امیدوارم منم از نظر اونا همینجور باشم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من به شخصه ادم صلح طلبی هستم با جاری هامم مشکلی ندارم چون اصلا برام مهم نیستن . من با خواهر شوهرم مشکل دارم چون به شدت فضوله و دخالت می کنه و برای هر چیزی که بهش ربط نداره نظر میده. اوایل خانومی می کردم به روی خودم نمی یاوردم اما یه کاری کرد که دیگه از حد گذروند. 

نه والا جاری من اینجوری نیست خیلیم باهم خوبین

چقدر خوب

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
من به شخصه ادم صلح طلبی هستم با جاری هامم مشکلی ندارم چون اصلا برام مهم نیستن . من با خواهر شوهرم مش ...

خواهرشوهر بد از جاری هم بدتره.. چون شوهر روش تعصب داره😖

خواهرشوهر بد از جاری هم بدتره.. چون شوهر روش تعصب داره😖

دقیقا. انقدر خون دل خوردم . امیدوارم خدا انقدر به زندگی خودش مشغولش کنه که دست از سر من برداره.من خیلی خودم رو به ندیدن و نشنیدن زدم اما این روزبروز بدتر شده الانم پیله کرده به من.

دقیقا. انقدر خون دل خوردم . امیدوارم خدا انقدر به زندگی خودش مشغولش کنه که دست از سر من برداره.من خی ...

بیشتر اذیت کردناشون از حسادته

2790
2778
2791
2779
2792