2777
2789
همینجوری میگم گندمی مایل به سبزه مهربون و دل نازک و عصبی درونگراموهات تقریبا بلندهتوپری

بجز موهام درسته 

حس بد دارع یا خوب ؟

تحملم میکنه تا ازم استفاده کنه ؟

تا کی باهمیم ؟

چی فکر میکنه درموردم کلا 

بجز موهام درسته حس بد دارع یا خوب ؟تحملم میکنه تا ازم استفاده کنه ؟تا کی باهمیم ؟چی فکر میکنه درمورد ...

والا سخت شده ولی امیدوارم خوشبخت بشی

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اگه حس خوب داره چرا تحملم میکنه 🥲؟باهام خوب رفتار میکنه ؟براش مهم میشم ؟کی دیدار داریم ؟تو دیدار ...

اونو نمدونم ع خدش بپرس 

باهات خوب رفتار میکنه شاید عصابش خورد شه ولی هیچی تو دلش نیس

مهمی الانم

دیدار الانا نیس ولی تو دیدار حسش بیشتر میشه - از قیافت و تیپت 

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

اونو نمدونم ع خدش بپرس باهات خوب رفتار میکنه شاید عصابش خورد شه ولی هیچی تو دلش نیسمهمی الانمدیدار ا ...

والا خودش دروغگو هست زیادی 😂🤣

با چند تا دختر دیگه حرف میزنه ؟ خیلی هوله ، به من بیشتر حس داره یا اونا ؟

والا خودش دروغگو هست زیادی 😂🤣با چند تا دختر دیگه حرف میزنه ؟ خیلی هوله ، به من بیشتر حس داره یا او ...

هی چی بگم

حدودا تا 3 نفر بیشتر از این نیس

اونا رو به عنوان خواهر دوست داره ولی تورو بیشتر

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀