2789

شرایططون خیلی سخته اگه پسره پا پیش میزاره بیاد عقد کنه بعد برنانه بچینین که بکین هفت ماه دنیا اومده یکی از اقوامه ما این کارو کرد همع شک کرده بودن اما الان همه یادشون رفته  توی دوماهه عقد عروسی رو بر پا کردن  اگه نه که فقط سقط دیگه متاسفانه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
زعفرون خوب غلیظ درست کنه با نبات بخورهـ

زعفرون زیاد هم البته مسمومیت میاره , تو گوگل سرچ کن خیلی چیزها نوشته برای سقط

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون یه بچه بیگناه و پاکه اگ هم ادم نادرستی بشه از اطرافیانش یاد میگیره یه ویژگی اکتسابی ب حروم بودنش ...

عزیزم اگ کمی به خدا و جهان ماده و انرژی اعتقاد داشته باشی این حرفو نمیزنی ماهام اطلاعاتمون قطعا کامل نیست در مورد دین و چنین مواردی واکثرا چیزی ک شنیدیمو تکرار میکنیم قاضی برا همچین مواقعیه اما خودتونو بزارید جای خاهر استارتر چ حسی دارین ایا این حس روی تربیت بچه موثره ایا میتونین بعدها اونو کنارتون نگه دارین ایا زندگی خودتون تحت و شعاع قرار نمیگیره خشم خدا خشم پدرو مادر فامیل و دشمنا بچه ای ک ترد شده و باحتمال زیاد وارد کار خلاف شه چنین بچه ای اگ بزرگ شه و دور از جون به شما یا اعضای خانوادتون اسیب برسونه یا بکشتشون بازم همین حرفو میزنید بازم دلتون میسوزه البته این ی نمونه و مثاله و زاده ی ذهن من با اطلاعات محدودم بهرحال قبلنم گفتم این ی قضیه ایه ک خیلی پیویدس و کار منوشما نیس صلاح مملکت خویش خسروان دانند

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
مسموم بشع بهترع تا ابروش بره 😆😆😆

خب اونجوری میپرسن چرا اینهمه زعفرون خوردی , میگه چون حامله بودم , هم مسموم میشه , هم آبروش میره بنده خدا😟

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
دلم گرف با این تاپیک هعیییییی چقد دنیا عجیبه

ی موردبود یکی از اساتیدمون گفتن

یکی از اشناهاشون انگارتوثبت احوال بودن گفتن ی موردبودن ی اقاپسری ی خانمی صیغه کرده بودن فکرکنم بعداان خانم باردارمیشه و بچه رو به دنیا میاره وبعد بای اژانس بچه رومیفرسته به ادرس خونه پسره وپدرمادرپسربی خبر ازهمه جا تازه میفهمن چیشده حالااون بچه فک کنم ۴ سالش و پیش خانواده اون اقاپسرزندگی میکنه پدر مادرپسرنگهش میدارن ولی حتی شناسنامه نداره واون خانم میگه این بچع بچه من نیست من مادرش نیستم خب این بچه چ گناهی داره چرا اصلاگزاشتن به دنیا بیاد وقتی نمیتونن پای مسولیت کاری که کردن وایسن اینکه دیگه بچه حرومی هم نبودصیغه بودن حالابچه هه باید بی مادر بزرگ شه هویت درست حسابی نداشته باشه بخاطر بی فکری پدرمادرش اگه ادم نمتونه بچع نگه داره خوبچه نیاره زورکه نیس الانم که این همه روش جلوگیری هست یا اکرمجبورشد زودسقطش کنه

چرا ی بچه بی گناه تاوان اشتباهات پدرمادرش بده وتااخر نگاه بقیه ب اون بچه ی جوردیگه باشه 

ادم یا بچه نیاره یااوردپاش وایسع ادم ی بچه درست باربیاره بهتر از چن تابچه است کع نتونه پسش بربیاد

زعفرون به رحم هم اسیب میزنه مواظب باشید اینو دوستم بهم گفت مطمئن نیستم قرص و دارو زیاده ک ازاد میفروشن تو نت سرچ کنید متوجه میشید

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
اخه آدم باکسی که عقدنیست رابطه برقرارمیکنه...دخترای این دوره زمونه خیلی نترس شدن والا.من عاشق دوست پ ...

ترک هستی؟؟؟به خاطراسم کاربریت میگم

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕
خب اونجوری میپرسن چرا اینهمه زعفرون خوردی , میگه چون حامله بودم , هم مسموم میشه , هم آبروش میره بنده ...

دیگه حداقل ی بچه که مسولیت وسرنوشتش رو دوسش باشه نیست بچه بیچاره چ گناهی داره وقتی از اول بانفرت بش نگاشه وعامل بدبختی دنیا نیادخییییلی بهتره

دیگه حداقل ی بچه که مسولیت وسرنوشتش رو دوسش باشه نیست بچه بیچاره چ گناهی داره وقتی از اول بانفرت بش ...

منم دلم برای این بچه ها خیلی میسوزه , خدا عاقبت همه رو به خیر کنه انشاالله 😢🙏