2777
2789
عنوان

راه چاره

58 بازدید | 9 پست

بچه ها منو نامزدم با خانوادم یه بحثی کردیم حالا تو تاپیکای قبلم هست

ما دو شهر دوریم حدود ۸ساعت راهه دوران عقدمونم هست

حالا واسه عید میگه خودم نمیام دنبالت که من برم شهر اونا

میگه از پدر مادرت خوشم نمیاد

میخاد بابا مامانشو بفرسته دنبال من

بچه ها این توهین نیست ایا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا من که جزییات شما رو نمیدونماما خودتو بالا بگیر همیشه از الان جلوشون ضعیف نشون نده خودتو ...

سر اینکه من مهریه ندارم و مهریم یه خونست که تو عقدنامه هم نیست و بین خودمون گفتن و قول دادن .پدر مادرم بهش گفتن خونه رو بخر اونم رفت به خانوادش گفت و شد دعوایی

حالا هی میگه از پدر مادرت خوشم نمیاد دخالت میکنن

اونا فکر کردن من پخمه ام هر بلایی سرم بیارن

عیدم بابا مامانش میخان بیان دنبالم

به نظر شما چیکار کنم

سر اینکه من مهریه ندارم و مهریم یه خونست که تو عقدنامه هم نیست و بین خودمون گفتن و قول دادن .پدر ماد ...

عزیزم :) چه سخت :)

خانوادت حق دارن تا حد زیادی 

چون مهریه تضمین زندگی زنه

ما خانوما همینجوریشم حق و حقوق خاصی نداریم، دیگه یه مهریه باید در حد عرف باشه :)

بهرحال خودت ماجرا رو سبک سنگین کن، دودوتا چهارتا کن، از الان اینجوریه بعدا میخواد چی بشه

هر رفتاری توی زندگی مشترک سه برابر بیشتر حجم میگیره 

طرفت بااااید حسابی مسئولیت پذیر و تکیه گاه باشه

عزیزم :) چه سخت :)خانوادت حق دارن تا حد زیادی چون مهریه تضمین زندگی زنهما خانوما همینجوریشم حق و حقو ...

من بیشتر از این رنجیدم که گفت خدا بلایی سرشون بیاره خدایی نکرده زبونم لال

همش قیافه پیر و زحمت کشیدشون میاد جلو چشمم میخام دق کنم

سر اینکه من مهریه ندارم و مهریم یه خونست که تو عقدنامه هم نیست و بین خودمون گفتن و قول دادن .پدر ماد ...

خیلی پروعه

این رفتاراش داره شخصیتشو نشون میده، حواستو جمع کن

من بیشتر از این رنجیدم که گفت خدا بلایی سرشون بیاره خدایی نکرده زبونم لالهمش قیافه پیر و زحمت کشیدشو ...

ببین تا دیر نشده فکر چاره باش

تازه عقدین و اینجوری رفتار میکنه