2777
2789

ان شاالله یه فرزندسالم نصیبت میشه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ایشالا که مثبته🥹

وای من چرا آنقدر استرس گرفتم😂

انگار خودم تست بارداری دارم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ایشالا که مثبته🥹وای من چرا آنقدر استرس گرفتم😂انگار خودم تست بارداری دارم

الهی...همه علایم بارداری وپریودی رو باهم دارم نمیدونم چی میشه سرگیجه حالت تهوع درد کمر سوزش سر دل پادرد 😃

الهی...همه علایم بارداری وپریودی رو باهم دارم نمیدونم چی میشه سرگیجه حالت تهوع درد کمر سوزش سر دل پا ...

عسیسممممم🥹🥹🥹

وای خدایا، چه ذوق باحالیه😭😭😭

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️