2777
2789
عنوان

اینو پریود حساب کنم❓

88 بازدید | 10 پست

من ماه قبل ۲۶ام پریود شدم ۱۵ این ماه یروز حونریری خفیف و شفاف داشتم که فقط یه نوار استفاده کردم بعد پاک شدم بنظرتون پریود بود؟

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

لکه بینی بوده دیگه اولین باره اینجوری شده؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

لکه بینی بوده دیگه اولین باره اینجوری شده؟

من همش دوره هام ۲۳روزه بود اینماه حتی ۳۰روز هم در نظر گرفتم نشدم هنوز بی بی چک تا ۲۶ام منفی بود

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باید ۶ روز دگ پریود بشم ولی لک قهوه ای دیدم.نمدونم چیه این

کی بود لک قهوه ایت

دیشب.۵ روز رگ بلید پریود بشم.از دیشبم دگ لک ندیدم

تست نزدی انشالله که بارداری

ن مطمئنم..پریشب رابطه داشتم، نگرانم نکنه زخم بوده ک فرداش لک قهوه ای دیدم

انشالله که چیزی نیست

شما تاحالا اینجوری شدی عزیزم؟؟؟

اره قبلا رحمم سرد بود میشدم