جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
اون دنیا جای عشق و عاشقی نیست جای تکامل هست.من و همسر عاشق هم بدیم ۱۲سال زندگی عالی بعد فوت ایشون من خیلی اذیت شدم اما ایشون حتی به خوابم هم نمیاد اونجا سرگرمن و ما تو این دنیا دنبال مادیات هستیم دنبال عشق و عاشقی
نمیشه چون شاید اون عاشقت نباشهدوطرفه هم کم پیش میاد
خب همون دوطرفه منظورمه