2777
2789
عنوان

تو بهشت عاشقا بهم میرسن

653 بازدید | 62 پست

دخترا روایتی چیزی نداریم در این موضوع 

الان اکثرا همه به عشقشون نرسیدن 

کاش اون دنیا خدا بهم برسونه

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

چه فایده اون موقع دیگه ارزش نداره 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن با چیزی که دوس داری مهشور‌ میشی اون دنیا 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

اونه که مهمه اونه که تا ابده 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

ارزش ندارع ؟ 

این دنیا که میگذره ارزش ندارع 

چیزی که ماندگاره و ابدی اون دنیاس

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

نه توی بهشت آدما همو نمیشناسن پس نمیدونن که عاشق بودن 

در نتیجه اهمیت هم نداره ، ادم وقتی گذشته‌ش از ذهنش پاک بشه دیگه چه اهمیتی داره 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

میگن میرسن.

میگن؟ 

کی میگه ؟ روایت داریم مگه ؟

اون دنیا جای عشق و عاشقی نیست جای تکامل هست.من و همسر عاشق هم بدیم ۱۲سال زندگی عالی بعد فوت ایشون من خیلی اذیت شدم اما ایشون حتی به خوابم هم نمیاد اونجا سرگرمن و ما تو این دنیا دنبال مادیات هستیم دنبال عشق و عاشقی

نمیشه چون شاید اون عاشقت نباشهدوطرفه هم کم پیش میاد

خب همون دوطرفه منظورمه 

ارزش ندارع ؟ این دنیا که میگذره ارزش ندارع چیزی که ماندگاره و ابدی اون دنیاس

اون دنیا بنظرم اصلا چالش برانگیز نیست حال نمیده 

جهنمش که درد و عذابه

بهشتشم که شیرینی 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻