2821
2789
عنوان

سهم وراثت

144 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر  ما یه خونه داریم  که مال پدربزرگم بود و این خونه رو به نام مادربزرگم زد  که وارث میشن  مامانم پسر دایم و خواهر برادرای مادربزرگم ما نمیخوایم به اونا سهمی بدیم چون این خونه رو پدربزرگم گرفته و  چون مادربزرگ مادرم دیر تر از مادربزرگ من فوت کرد هیچ سهمی  به ما ندادن و الان دندون تیز کردن برای خونه ای که پدربزرگم خریده ما رفتیم سند زدیم سندیک برگی  و به نام مادرم و پسر دایم زده شد و قرار شد  چون به بانک هم بدهکار بودیم با سند این خونه اونوهم پرداخت کنیم سند به اسم دونفر یعنی پسر دایم و مامانم حالا اونا میتونن بگیرن یا راهی هست که به اونا ندیم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متاسفانه چون مادربزرگم زودتر از مادرش مرد میرسه

حالا که دیگه بنامتون شده تموم شده رفته دیگه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

دارم میگم کی زده به نامشون؟ پدربزرگت زنده بود زد یا بعد مرگش مدرک سازی کردین زدین به نام خودتون

پدر بزرگم زده بود به نام مادربزرگم و بعد مرگ مادربزرگم چون خواستیم خونه رو بفروشیم رفتیم که سند بزنیم هیچ حرفی از اونا زده نشد و هیچ سندی به نامشون

پدر بزرگم زده بود به نام مادربزرگم و بعد مرگ مادربزرگم چون خواستیم خونه رو بفروشیم رفتیم که سند بزنی ...

چرا میپیچونی

میگم کی زد به نامش؟ 

پدر بزرگت وقتی زد به نام زنش مالک زنش هست یعنی مادربزرگ شما. 

وقتی سند به نام مادربزرگ شما خورده فقط بچه های مادربزرگ سهم میبرن هیچکس دیگه سهمی نداره. 

الان انحصار وراثت گرفتین؟ دادگاه به نامتون کرده یا نه؟ 

اگر  زده باشه به نام مادربزرگت و سند قطعی به نامش شده باشه فقط بچه های اون خانم از مادرشون ارث میبرن و لشکر افراسیابم بیاد نمیتونه ازشون بگیره ارثیه رو که از مادرشون ارث میبرن 

کسی که فرزند دار خواهر برادر ارثی ندارن 

2823
2791
2779
2792