2777
2789
عنوان

دلم گرفته

42 بازدید | 4 پست

نمی‌دونم چرا آدمای عقده ای همیشه سر راه منن

بخدا خستمه ازشون.

برا شمام اینجوریه.😭

حس و حال بدی دارم.

🥺 خیلی پستن دوروبریام.

🥹 واسم دعا کنید.روزای خوب برا منم برسه

ی عقده ای هست.وایمیسته پشت سرم میخنده.بنظرتون با این چیکار کنم.تا حالا با کسی بد نبودم.

حس میکنم موفقیتهایی تو زندگیم داشته باشم بسوزه.حرصش بگیره خوبه چون حسوده.پر رو بی ادبه.نرمال نیس اصن.همش دنبال اینه از من خبری بگیره.ک بتونه منو بد کنه پیش بقیه.خدا از این آدما نگذره.امیدوارم ک خوشی نبینه ک دنبال شخصی ترین مسائل زندگیمه

بخدا منم آدم اینجوری دور برم هست واقعا نمیتونم هم ازش دوری کنم چون خیلی بهم نزدیکه تنها راه اینه که بزنیم به بیخیالی چون من آرومم از جروبحث همیشه فراریم حوصله ندارم واقعا فقط گاهی اوقات خیلی حرصم میگیره مثلا یکاری میکنم یچیزی میخرم بجایبکه بگه چه خوب مبارک باشه میگه الکی پول خرج کردی هیچ بدرد نمیخوره یا یکار زیبایی انجام دادم امروز زد تو ذوقم گفت هیچ تغییری نکردی 

بخدا منم آدم اینجوری دور برم هست واقعا نمیتونم هم ازش دوری کنم چون خیلی بهم نزدیکه تنها راه اینه که ...

🫂 خیلی. گم برن اصن. من ک میخام کاری کنم هرجا نشستن از خوبیم بگن تا سکته کنه.دیوونست اصن.بیمارع بیمار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🫂 خیلی. گم برن اصن. من ک میخام کاری کنم هرجا نشستن از خوبیم بگن تا سکته کنه.دیوونست اصن.بیمارع بیما ...

آدم حسود و سمی خودشون بیشتر اذیت میشن بهتره ما به یه ورمون باشه 😂 ولی واقعا تحمل کردنشون سخته مخصوصا ک فضول هم باشه هر کاری میکنی بیاد فضولی کنه دخالت کنه بدون اینکه من نظرشو بخوام میاد هی نظر میده فکر میکنه خداست

آدم حسود و سمی خودشون بیشتر اذیت میشن بهتره ما به یه ورمون باشه 😂 ولی واقعا تحمل کردنشون سخته مخصوص ...

😂😂 اینی ک من باش سرو کله میزنم.حس می‌کنه ازم بهتره ولی اسکی می‌ره.جالبه نه