بنظرتون من بی عرضه ام؟ من ینفرو دارم مثلا مادرمه . بعد این هر حرفی بهش بزنم داد و بیداد راه میندازه و میره به پدرم میگه اونم منو کتک میزنه . بعد جلوی چشمم دروغ میگه و پدرم فقط حرف اونو باور میکنه . بعد بغیر از اون پسرشم برعلیه من تحریک کرده کتکم میزنه تمام بدنم جای زخم و کبودیه . از من بدش میاد ولی زورش نمیرسه به من اونارو تحریک میکنه کتکم بزنن . بعد یسری فامیلم داره دختر عمو و خواهراش و برادر زاده هاش. اینا سرم داد میکشن حرفای بد بهم میزنن انقد که پیش همه از من بد گفته . من عین یه گوسفندم . توی خونه ام کتک میخورم حتی یه غذاهم بامن با منت میده . عیدام به زور میبرنم شهرستان اونجام اذیتم میکننتازه اگه جواب کسیو توی شهرستان بدم پدرم کتکم میزنه میگه تو آبرومو بردی
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘