2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 44 پست
میتونستم امسالم دانشجو باشم هر رشته مزخرفی.‌..موندم ک بهتر شه مثلا

بهتر می‌شه ایشالا :) تحمل کن زود تموم شده

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیکار کنم خو🥲

نمیدونم کاش ی راه چاره بود.. کاش ی کورسو نور از آینده بود.. کاش اصلا تمام تروماها فقط برا کنکور بود.. هزار تا فکر بعدش..

ی کاری که دوست داری رو انجام بده. شیرینی بپز غذا درست کن گیم بزن هر چیزی که فقط چند مین از این مسیر جدات کنه

.

باید با قهوه ای تایپ میکردی

دوران کنکور

از جمله بدترین دوره های زندگی!!

یاد بگیر نی نی سایتی: بذار ✅️ بزار ❌️. احساس میکنم اینایی که به جای مزخرف مینویسن مضخرف، زندگی رو زیادی سخت گرفتن! 🗿

هر شب فکر میکنم تهش که چی؟

تهش خیلی چیزاست‌

کم نیار 

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

میدونی امروز از اون روزاست که سگ سیاه افسردگی یقمو گرفته ول نمیکنه:)کاش فقط درد کنکور بود..

واقعاً کنکور درد روی دردهاست

اما دانشگاه خیلی بهتر از کنکوره