2777
2789

خودشون میگن بهت

زور هم نیاز نیست بزنی، خودش بی اراده میاد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من کلی مانتو و کراپ دارم ک قیمتاشون اینقدر ارزون کیف میکنید برای تولیدی داییم هستش ی تعداد محدود فقط مونده تو این چند دقیقه چند تا از خانومای نی نی سایتی ازم خریدن 

دوست داشتید پیام بدید بفرستم براتون عاشقش میشید اونم قیمت ۲۵۰ تومن کلا یعنی پول پارچشم نیس فقط باید ببنید امتحانش ضرر ندارع

کلی دکتر و پرستار بالا سرت هستن دم به دم میگن باید چیکار کنی .

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

من یاد گرفته بودم ولی از درد نمیتونستم هیچی به مغزم نمی‌رسید ماما میگفت خوب داری تنفس رو انجام میدی ولی آخراش دیگه پخشه زمین شدم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

بله بد بودن میخواد 

باید زور بزنی حین دردا و زایمان کردن 

الکی شکمتو بادتر نکنی معذرت میخوام زور به عقب  باید بزنی دیگه خودت میدونی 

بعد این نفس عمیق خیلی خیلی تاثیر گذاره نفس عمیق بکش مثل حالتی شمع فوت میکنی بده بیرون 

بعد دوباره درد گرفت زور بزن 

بعد اینکه جیغ اصلا و ابدا نزن 

میدونم دردت شدیده نمیتونی ولی سعی کن اصلا جیغ نزنی چون بچه میپره بالا و روند زایمانت طولانی تر میشه خودت اذیت میشی 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹