2777
2789
عنوان

کرم از مرد هست یا زن

641 بازدید | 61 پست

نظر شما چیه

یه مردی که به ی زن پیشنهاد میده مرد متاهل زن هم متاهل

کدوم مقصره

درصورتی ک زن اصلا محل بهش نمیده و سگ محلش میکنه

شما میگید کرم از زن هست یا مردددد

در کل چی باعث‌میشه و تو اینجور مواقع مقصر کیه

چرا باید یکی فک کنه که زن کرم ریخته تا اون مرده داره بهش پیشنهاد میده

هر دو 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصه هر دو گاهی زن متاهل شروع کنندس گاهی مرد 

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

ممنون میشم هر نظری دارید برام بزارید

تاپیک منو گزارش زدن دیگه هم نمیتونم بذارم خیلی ناراحتم 😭😭😂 میخوام آقایونو خفه کنم 

عزیز دلم اینجا همه چی گردن زنه 

گناه گناه نیست مگه این یک زن مرتکب گناه بشه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻