2821
2789
عنوان

بی بی چک منفی

69 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خوبید!؟

من ۱۲ روز از موعد پریودیم میگذره و هنوز نشدم.دوتا بی بی چک زدم هر دو منفی شد.بنظرتون گرمیجات بخورم که بشم!؟علائم پریودی هم دارم و اینکه ترشحات آبکی زیاد.

برو دکتر پروژسترون بده 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه تا حالا اینطوری نشدم آنقدر عقب بندازم

اقدام به بارداری میکنی بدن انگار خل میشه😅تعجب میکنه انگار تاپیک منم بخون و تا میتونی رعايت کن

ان شاءالله زود زود دامنت سبز بشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
یعنی برا شما هم پیش اومده!؟بعد پریود شدید!؟

آره عزیزم من که یه روز عقب نمیداختم عقب جلو میشد یکی سه ماه پریود نشده بود حامله هم نبود شما برو پروژسترون میدن حامله باشی نطفه رو نگه میداره نباشی پریود میشی 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792