2777
2789
عنوان

دانشجوی فیزیوتراپی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4784 بازدید | 64 پست
آره شهر خودم بود اولویت اول گذاشتمشبستگی داره تو چه فیلدی کار کنی چون خیلی متنوعهولی در کل از ۲۰ توم ...

خیلی خوبه که

واسه قبولی تبریز رو میدونی رتبه چقد میخواد؟

آها درساشونم خیلی سخته مخصوصا کینزیولوژی 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا میتونی

عزیزم من پشت کنکوریم تراز قلمچیم ۶۲۰۰ ععه و مازم ۹۰۰۰ عه به نظرت میتونم دارو ایران بیارم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم من پشت کنکوریم تراز قلمچیم ۶۲۰۰ ععه و مازم ۹۰۰۰ عه به نظرت میتونم دارو ایران بیارم

راستش واقعا نمیشه با توجه به آزمون ها نظر داد

ماز هم اطلاعی ندارم

ولی خب قلم‌چیتون خوبه

اگر معدلتون هم خوب باشه چرا که نه

📚🩺🐾

دولتی پرستاری مامایی ۸۲۰۰ به بالا تراز میخوادفیزیوتراپی ۸۸۰۰ به بالاازاد پرستاری مامایی ۷۲۰۰کلا تراز ...

پشمام...

باید اولویتمو بزارم برا نهایی با این حساب

واقعا خاک تو سر من ک هیچی نخوندم

نهایی همه تلاشمو میکنم ۱۹ ب بالا بیارماونوقت ترازم چند میشه؟مثلا امسال ۱۹/۳۴ بشم پارسال هم ۱۴ بودم🤧

خیلی سخت شده خیلی ۱۹ اوردنم سخت شده

من پارسال نهایی دادم کاملا شده مفهومی:)

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

انشاا..شماهم قبول میشی اون میدونم نمونه دولتی میرفت خیلی هم میخوند

خوش ب حالش تو مدرسه ما کسی نگفت ک باید تست زنی یاد بگیریم روش درس خوندمون چطوری باشه و...

من خودم تازه دو ماهه ک فهمیدم واسه کنکور باید چطور درس بخونم...