شرور۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 963 عنوان کفش ست شو 105 بازدید | 8 پست ثبت سفارش کردم فقط پیام تراکنش موفق بود اومد و کسر شد از حسابم اما هیچ پیامی نیومده نیم ساعته ؟بنظرتون ثبت شده؟ در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت... 1403/12/27 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jingolimingoli عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 4623 اره ولی خیلی دیررررر میاره یماه طول کشید از من فکنم یماهو ی هفتع
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 20565 اره میاره ولی نسبتا دیر میاد فکر کنم دیگه بعد از عید بیاره برات ☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..
شرور۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 963 اره ولی خیلی دیررررر میاره یماه طول کشید از من فکنم یماهو ی هفتع من خیلی سفارش دادم میدونم میادش ولی منظورم اینه چون پیام نیومده پولم کسر شد تو سایتم زد موفقیت امیز ولی پیامک کدرهگیری اینا نیومو در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
jingolimingoli عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 4623 من خیلی سفارش دادم میدونم میادش ولی منظورم اینه چون پیام نیومده پولم کسر شد تو سایتم زد موفقیت امیز ... ثبت ک شده حتما دیرتر پیامشمیاد
شرور۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 963 اره میاره ولی نسبتا دیر میاد فکر کنم دیگه بعد از عید بیاره برات اخه پیامک کد رهگیری یا شماره سفارش اینا نیومد واسه اون نگرانم وگرنه قبلا سفارش دادم در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
شرور۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 963 ثبت ک شده حتما دیرتر پیامشمیاد مرسی❤️ در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
i_shr عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1083 من ازشون یبار خرید کردم ولی اصلا از کیفیتی ک داشت راضی نبودم میتونستی از یه جای بهترم کفش بگیریدر رابطه با سوالتم اره ثبت شده گاهی ممکنه ارسال نشه پیامش کدای رهگیری که داخل سایت میزارن رو میتونی از اونجا پستتو پیگیری کنی من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
شرور۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 963 من ازشون یبار خرید کردم ولی اصلا از کیفیتی ک داشت راضی نبودم میتونستی از یه جای بهترم کفش بگیریدر را ... من چند بار سفارش دادم خوب بود واسه من یک بارش خوب نبود در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...