2777
2789
عنوان

سونوگرافي

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 44 پست
عزيزم😍انشالله ببين اگر كيسه باشه ممكنه وسطاشم ترشح سفيد بياد؟ يا همش همون آبكي؟

😘.ترشح سفید ترشحه نگران نباش همینه ازاین ب بعد‌من روزی سه چهارتا شرت عوض میکنم حتی میرم‌دسشویی پامیشم میام‌بیرون ی چیزایی ازم‌میریزه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
خالا بنظرتون من برم سونو؟

کیسه اب اب داغه 

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس يني كيسه آب اگر سوراخ شده باشه تمام مدت فقط آب مياد؟؟؟

خیلی داغه..سرفه کنی باید یهو خیس بشی..ولی تو ک نمیشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
😘.ترشح سفید ترشحه نگران نباش همینه ازاین ب بعد‌من روزی سه چهارتا شرت عوض میکنم حتی میرم‌دسشویی پامی ...

ببين ببخشيدا آبه ولي توش چيزاي سفيد ريز هست!

ببين ببخشيدا آبه ولي توش چيزاي سفيد ريز هست!

ترشحه عزیزم نگران نباش کیسه اب بی جهت سوراخ نمیشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
شمام اينطوري هستي؟ ببين من از ١٢ هفته به بعد ترشحاتم بيشتر شده ولي امروز خيلي زياده يك لحظه هم خشك ...

گاهی ترشح کم و زیاد میشه میترسم کیسه آب باشه.

تازگیا کار سنگین انجام دادی؟انومالیو بایدد درست روزی که دکتر تعیین میکنه بری 

نه هيچي! 

نميخوام برم انومالي كه الان!

فقط ميخوام برم ببينم حال نيني خوبه يا نه

مرسي عزيزم.انقدر اينجا چيزاي مزخرف خوندم كه تمام مدت ترس دارم برام دعا كن عزيزم😘

این ترسا استرسا براهمه هست ایشاالله بارداریت ب خوبی سپری میشه😘

استارتر من میشناسم کسایی رو‌که بخاطر شرایط ویژه بارداریشون هر دو‌هفته یه بار سونو‌میشدن ،برو دکتر اگه لازم بدونه سونو مینویسه ،فردا و‌پس فردا اگه مثل شهر ما دکتر گیرت نیاد خ اذیت میشی ،تا تعطیل نشدن برو به دکتری برسی