2777
2789
عنوان

فیبرومیالژیا

347 بازدید | 20 پست

کسی می‌شناسه این بیماری رو 

از بعد زایمان هر چند وقتی مثلا دو ماهی درد بدن میاد سراغم با سردرد های پشت سر هر جایی از بدنم درگیر می کنه به مسکن جواب نمی دن اصلا اصلا 

بد جور بخوابم اصلا خوابم نمی بره با قرص ۵ساعت 

دکتر میگه افسردگی داری 

خودم به این بیماری شک کردم 

کدوم دکتر باید برم درمانی چیه

به پزشک روماتولوژی مراجعه کن شایدم اشتباه می کنی چون معمولا سابقه ژنتیکی داره 

ناگهان متعجب شدم! زنی که سال پیش بودم؛ کجاست؟ یا آنکه دوسال پیش بودم؟ و در فکر آن زن من اکنون، چگونه آدمی هستم. هر سال چیزی در من پدیدار می شود و چیزی هم فرو میریزد. ومن تصویر آن زن را به خاطر می آورم آن غریبه دور، که سایه اش همواره با من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش روانکاو.روانشناس اگه افسردگی بعد زایمان گرفتی

نگرفتم ،نمی دونم 

بد درد لعنتی بی دلیل میاد نمی ره هر لحظه یک جام در  می گیره حتی گاهی تا روی پام استخوانش ،گاهی انگشتم ،کمرم ،بازو ،رون ،دست ،پشت سرم لعنتتتتتتتتتتتتتت بهشششش به هیچ مسکنی جواب نمی ده هیچ مسکنی

به پزشک روماتولوژی مراجعه کن شایدم اشتباه می کنی چون معمولا سابقه ژنتیکی داره

این درد چیه واقعا از صبح هست تا خود شب که می خوام 

هم صبح روی تشک چشام باز می کنم اولین درد رو یه جا احساس می کنم 

نگرفتم ،نمی دونم بد درد لعنتی بی دلیل میاد نمی ره هر لحظه یک جام در می گیره حتی گاهی تا روی پام است ...

برو پیش دکتر ماما ازت آزمایش و سنو بگیرع ایشالاک حالت بهتر بشه عزیزم

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

برو پیش دکتر ماما ازت آزمایش و سنو بگیرع ایشالاک حالت بهتر بشه عزیزم

بچم سه سالش گلم از زایمان سه سال گذشته این درد لعنتی از اونجا تازه شروع شد البته راستش اوایل از بارداریم بود وقتی چهارماه شدم 

این درد چیه واقعا از صبح هست تا خود شب که می خوام هم صبح روی تشک چشام باز می کنم اولین درد رو یه جا ...

علاوه بر دردمدام احساس خستگی دارم  وخیلی اذیت میشم حتی یه جارو کشیدن برام سخت شده برای من چهار ساله تشخیص دادن

ناگهان متعجب شدم! زنی که سال پیش بودم؛ کجاست؟ یا آنکه دوسال پیش بودم؟ و در فکر آن زن من اکنون، چگونه آدمی هستم. هر سال چیزی در من پدیدار می شود و چیزی هم فرو میریزد. ومن تصویر آن زن را به خاطر می آورم آن غریبه دور، که سایه اش همواره با من است.

علاوه بر دردمدام احساس خستگی دارم وخیلی اذیت میشم حتی یه جارو کشیدن برام سخت شده برای من چهار ساله ...

اره گاهی به شدت احساس ضعف و خستگی دارم حتی غذا می خورم که انرژی بگیریم فایده ندارد اما یهو می ره ولی دردهای سخت می رن گاهی ۲۰روز درگیرم یا بیشتر 

جای کدوم دکتر رفتی ؟چه دارویی بهت داده؟

سلکوکسیب برای درد ولی برای من که موثر نبوده یه سری ویتامین دولکستین  دکتر روماتولوژی میرم

سلکوکسیب برای درد ولی برای من که موثر نبوده یه سری ویتامین دولکستین دکتر روماتولوژی میرم

کدوم شهری به من چند دکتر خوب معرفی کن 

از اولین زمانی که متوجه ذرات شدی و از نوع و دستشون بگو ببینم اینا عصبی هستن یا نه 

آخه مثلا بچه هام سرماخورده میشن من بعدشون همین بدن دردها میاد 

با شوهرم دعوا می کنم باز همین بدن دردا

موندم اعصاب یا اون بیماری 

سلکوکسیب برای درد ولی برای من که موثر نبوده یه سری ویتامین دولکستین دکتر روماتولوژی میرم

ببخشید منظورم بود اولین باری که شروع شد ذرات چه جوری بود و به چه شدت 

دردهای من الان کمرم درد داره ولی درد دیگه هم هست که هر لحظه یک جا احساس میشه