برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
خیلی گند آدم پشیمون میشه اگه طرف کارشم عالی باشه بعد یه مدت تکراری میشه چهره مال من که خدالعنتش کنه به معنای واقعی ر. ی د تو ابروم الان جلسه ای چهارصد میخوان تا پاک کنن شش جلسه
من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
نه بالا پایینه باهم فرق میکنه یکی کمانه یکی هم معمولی اولش میگفت باد داره اونجوری حس میکنی پوستت بده نمیدونم کلی بهونه سه سال گذشته پاکم نشده
من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
اگه کار طرف خوب باشه خیلی قشنگ میشه، البته نه هاشور، میکرو بلیدینگ هستش که طبیعی میشه. من ابروهام خوبه ولی رفتم زدم ولی زود رفت و الان فقط یه سایه ای ازش مونده.