2777
2789

هیچی ابرو خود ادم نمیشه ..ولی اگه خیلی خالیه خوب میشه البته الان ی چیز جدید تر هست ک طبیعی تره اسمشو یادم نیست 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ﻣﻨﻢ ﻣﻴﺨﻮاﻡ اﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻡ ﻭﻫﻤﻴﻦ ﺳﻮاﻟﻮﺩاﺭﻡ. ﻫﻢ ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ, ﻫﻤﻤﻴﮕﻢ ﻧﻜﻨﻪ اﻭﻧﻲ ﻧﺸﻪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﻣﻴﺨﻮاﻡ? ,ﻫﻢ...

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

خوبه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

خیلی گند آدم پشیمون میشه اگه طرف کارشم عالی باشه بعد یه مدت تکراری میشه چهره مال من که خدالعنتش کنه به معنای واقعی ر. ی د تو ابروم الان جلسه ای چهارصد میخوان تا پاک کنن شش جلسه 

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
هیچی ابرو خود ادم نمیشه ..ولی اگه خیلی خالیه خوب میشه البته الان ی چیز جدید تر هست ک طبیعی تره اسمشو ...

اﺳﻤﺶ ﻣﻴﻜﺮﻭﻫﺴﺘﺶ

ﻣﻴﻜﺮﻭﺑﻠﻴﺪﻳﻨﮓ ﻭﻟﻲ ﻣﻴﮕﻦ اﻭﻧﻢ ﺯﻭﺩﭘﺎﻙ ﻣﻴﺸﻪ

ﺩﻭاﻣﺶ ﻛﻤﻪ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
میشه لطفا عکس ابروتو بذاری؟

نه بالا پایینه باهم فرق میکنه یکی کمانه یکی هم معمولی اولش میگفت باد داره اونجوری حس میکنی پوستت بده نمیدونم کلی بهونه سه سال گذشته پاکم نشده 

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
اگه کار طرف خوب باشه خیلی قشنگ میشه، البته نه هاشور، میکرو بلیدینگ هستش که طبیعی میشه. من ابروهام خو ...

چند وقت موند؟

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.