2821
2789
عنوان

ارتودنسی

77 بازدید | 12 پست

پسرم قالب ارتودنسی میذاره دائما میگه اذیتم و نمیتونم تحمل کنم نمیتونه راحت دهنشو ببنده دکتر گفته باید هر موقع میخواد غذا بخوره در بیاره که خیلی سختشه چون هم برای بالا هم پایین رو باهم پلاک داده

چقد هزینه کردین؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی اذیت بودم.مال من فقط واسه بالا پلاک داده بود.دندونای پایین پشتش سیم بود.من ک درمیاوردم چون ...

میتونید بگید تا کی عادت میکنه و راهی برای بهتر کردنش هم هست

میتونید بگید تا کی عادت میکنه و راهی برای بهتر کردنش هم هست

والا من مداوم استقاده نکردم.

واسه من مرحله بعد از برداشتن براکت ها پلاک بود ک دندونا جابجا نشه

ولی چون دندون شماره ۶ ام درد میکرد دیگه استفاده نکردم.گفته بود ۶ ماه.ک کلا فکرکنم ۱ ماه گذاشتم من.

والا من مداوم استقاده نکردم.واسه من مرحله بعد از برداشتن براکت ها پلاک بود ک دندونا جابجا نشهولی چون ...

کی بهتر شد راهی هست کمتر اذیت بشه چون دکتر گفته روزی۲۲ساعت تا یک سال کامل

والا من مداوم استقاده نکردم.واسه من مرحله بعد از برداشتن براکت ها پلاک بود ک دندونا جابجا نشهولی چون ...

ممنون میشه بگید که چطور کمتربشه و کی بهش عادت میکنه دکتر گفته۲۲ساعت در روز تا یه سال

این حالت تا کیه چون واقعا اذیته

تا وقتی مجبورن استفاده کنن ، مال من تنگ و گشادم میشد ولی یه دکتر گفت این سنش کمه فایده نداره بزارین بشه ۱۷ سالش دندان اصلی هاش در بیاد بعد ارتودنسی کنه ، ماهم دیگه براکت نزاشتیم و توی ۱۷ سالگلی ارتودنسی کردم و ۷ ماه توی دهنم بود خیلی بهتر از براکت بود بنظرم