همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 عنوان رمان | مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 64 پست رمان پیشنهادی ندارید؟بامداد خمار راجب چیه من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم. 1403/12/27 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 چه ژانری؟ فرقی نداره من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
haranosh عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 462 غثیان if you don’t know your real price, be ready for affliction
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 افسونگر فکر کنم خوندم همونه که اسم دختره افسون اسم مادرش افسانه؟ من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 6534 فرقی نداره مگس تیمارستانی ها این دو تا طنز و عاشقانه هستن
شکلاتو عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 188 ماهت میشم از یاسمن فرح زادیکی از بهترین رمان هایی هستش که تا به حال خوندمخون برای نفس هم خوبهماه منتمساح خونی یک اکواریوم را بلعید هم رمان خفنیه
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 خیلی قشنگه عاشقانهس و گریه دار ارزششو داره؟ یه خلاصه میدی من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 غثیان اون راجب چیه من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 عزیزم به چله رسیدی چله یلدا فهمیدی چله کی هست؟ جان؟ نفهمیدم من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 مگس تیمارستانی ها این دو تا طنز و عاشقانه هستن جفتشو خوندم یه رمان انلاینم نویسنده داره مینویسه اونم دارممیخونم من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
sabamh عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 11547 ارزششو داره؟ یه خلاصه میدی وای اره من که عاشقشم یه دختر و پسر از هم خوششون میاد صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 ماهت میشم از یاسمن فرح زادیکی از بهترین رمان هایی هستش که تا به حال خوندمخون برای نفس هم خوبهماه منت ... همه رمان های نویسنده ی خون خوندماسمش اشناست اولی راجب چیه من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 اسطوره. خیلی خوبه اینم خوندم ولی اونجور که تعریف میکردن خوب نبود من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.