2777
2789
عنوان

برای جای جوش قرمز چیکار کنم

61 بازدید | 9 پست

چه ماسک خونگی خوب میشناسین 

چه محصول خوبی میشناسین فقط ترجیحا ایرانی باشه چون خارجی ها پیدا کردن اصلش برام سخته و معمولا برای شارژ مجدد دچار مشکل میشم 

دنبال چی میگردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم این مشکلو داشتم و خیلی چیزارم امتحان کردم اما جواب نداد چون مشکل اصلی این بود ک هنوز جوشام درمان نشده بودن و تا میومد جای یکیش بره یه جوش جدید میزدم و قرمزی جای اونم میموند

اول جوشاتو درمان کن بعد برو سراغ جاش ک اونم ب مروز زمان خودش کمرنگ میشه میره اگه میخوای روندش سریع تر باشه ترمیم کننده و ضد لک استفاده کن همون برندای ایرانی هیچ فرقی ندارن

من خودم این مشکلو داشتم و خیلی چیزارم امتحان کردم اما جواب نداد چون مشکل اصلی این بود ک هنوز جوشام د ...

عزیزم هنوز از سن بلوغ خارج نشدم پریودی هام جوش میزنم 

زیاد نمیزنم ولی خود جوشه زود میره لکش نه 

شما برای درمان جوش چیکار کردی

دنبال چی میگردی؟

عزیزم هنوز از سن بلوغ خارج نشدم پریودی هام جوش میزنم زیاد نمیزنم ولی خود جوشه زود میره لکش نه شما بر ...

جوش من با هیچیییی درمان نشد هر راهی ک فکرشو کنی رفتم تهش مجبور شدم راکوتان خوردم دوسال پیش

ولی الان باز دم پریودم تک و توک جوش میزنم در حد ۴/۵ تا

جوش من با هیچیییی درمان نشد هر راهی ک فکرشو کنی رفتم تهش مجبور شدم راکوتان خوردم دوسال پیشولی الان ب ...

من تو پریودیم در حد ۳ تا دونه میزنم خود جوشه میره ولی جاش میمونه 

دنبال چی میگردی؟