2777
2789

من قبل ازدواجم فا. ل گرفتم طرف گفت شما برای هم نیستین شاید ازدواجم کنین ولی اخرش طلاقه همینجوریم شد و در حال طلاقم بعد اون زمان خاستگاریم که بابام راضی نبود عمم فا. ل گرفت اون طرف هم گفت که اینا اخر عاقبت ندارن ولی عمم دیگه به ما چیزی نگفته بود 

بعد دعواها و کشمکش ها من به هزارتا دعا نویس رفتم همشون یه حرفو گفتن «زمانی که تو خونت بودی دعا خورت کردن و کلا شما برای هم نیستین اگرم دعایی بنویسیم نهایت ۲ماه اثر داره »

نظر شما چیه؟؟ من حتی استخاره هم گرفتم گفته طلاق داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم اعتقاد دارم چون مطمنم راسته دروغ نیست هرکسی میگه خرافاته یا ندیده از نزدیک یا براش پیش نیومده یا پیش آدم کلاه بردار رفته

منم یبار رفتم پیش ی دعانویس مشکلاتمو گفتم بعد گفت شوهرت مودیه یعنی ی چیزی شبیه دو قطبی یبار منو میخواد یبار نمی‌خواد و واقعا هم شوهرم همینه 

و هزارتا مورد دیگع ک واقعا دیدم راست بوده حرفاشون 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

اره منم اعتقاد دارم چون مطمنم راسته دروغ نیست هرکسی میگه خرافاته یا ندیده از نزدیک یا براش پیش نیومد ...

دقیقا برای منم همه چیزو مو به مو گفت

حتی گفت که شوهرت داره قشنگ عیاشی میکنه و دختر میبره باغ 

تحقیقاتی؟مشاوری؟دوره شناختی؟

اینا خیلی مهم تر از فالن

از طرفی

استخاره کردی و گفته معمولا نباید پشت به استخاره کرد

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
دقیقا برای منم همه چیزو مو به مو گفتحتی گفت که شوهرت داره قشنگ عیاشی میکنه و دختر میبره باغ

عزیزم پیش کی رفتی گفت ک مال هم نیستین ؟

من میخام بدونم منو عشقم بهم میرسم یا نه

به امید رسیدن به دو تا 

دقیقا برای منم همه چیزو مو به مو گفتحتی گفت که شوهرت داره قشنگ عیاشی میکنه و دختر میبره باغ

حالا منم می‌خوام برم پیش یکیشون ک میگن موکل داره دیگه همه حرفاش مو ب مو راسته می‌خوام برم ازش بپرسم این زندگی من آخرش چی میشه شوهرم بازم خیانت می‌کنه یا نه

دیگه بر اساس چیزی ک اون بگه می‌خوام تصمیم بگیرم بمونم یا نه😔 خیلی برام سخته بچه دارم پول و کار ندارم بابامم پولدار نیست ک بتونه خرجمونو بده مثه الان تو رفاه باشیم امیدوارم خدا برام سرنوشت خوبی نوشته باشه شوهرم آدم بشه و طلاق توی طالعم نباشه خیلی حالم بده انگار بین زمین و آسمون معلقم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

حالا منم می‌خوام برم پیش یکیشون ک میگن موکل داره دیگه همه حرفاش مو ب مو راسته می‌خوام برم ازش بپرسم ...

عزیزم میشه بمنم بدی 

من دعامعا نمیخام  فقط بدونم منو عشقم بهم میرسیم یا نه همین

به امید رسیدن به دو تا