2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنیم

108 بازدید | 16 پست

امروز تو دانشگاه فکر کردن تقلب کردیم من و دوستم قراره بفرستند ما رو کمیته انضباطی و بعدش بدبختی و حذف درس دو هفته س ناجور مریض م همش سرفه و خلط خونی دارم الانم تو شهر غریب بدون کسی نشستم گریه میکنم خیلی حالم بده چن تا اتفاق بد دیگه هم برام افتاد نمیدونم چرا انقدر داره شرایط م بد میشه دلم واسه مامانم تنگ شده کاش پیشم بود میگفت اشکال نداره درس میشه بهم می رسید خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرکي ک نگرفتن فقط مراقبه لج بود گفت داشته بهت ميرسونده

بی خیال بابا حالا ما خوندیم مدرک گرفتیمکجارو گرفتیم من فهمیدم چهار سال بیخودی تا صبح بیدار میموندم و حرص درس میزدم اینقد لازم نیست نگران بشی چند سال دیگه میشه خاطره استرس نداشته باش

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

وقتی مدرک نداره نمیتونه اثبات کنه

اصلااااااا زیر بار نرید

هرچی گفتن بگید ما تقلب نکردیم وداره تهمت میزنه

ااصلا بدون مدرک گرفتن برگه، مجاز نیس

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
وقتی مدرک نداره نمیتونه اثبات کنه اصلااااااا زیر بار نرید هرچی گفتن بگید ما تقلب نکردیم وداره تهمت ...

راست ميگه 

بدون مدرك نميتونن كاري كنن 

اونا مدرك رو ميگيرن همونجا صورتجلسه مينويسن و امضا ميكنيد 

اگر صورتجلسه نكردن و مدركي هم نداشتن ميتونيد مدعي بشيد ك اصلا حق نداشتيد برگه مارو بگيريد ما داشتيم جواب ميداديم حقمون رو ضايع كردين و بايد جبرانش كنيد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم