2777
2789

من ماه های اخر قبل از بارداری پریودم در حد یک هفته نامنظم شده بود(قبلا یه روز خاص بود و اصلا جابه جا نمیشد)

الان با توجه به سونو ان تی زده ۳۰ فروردین و با پریود زده ۲۲ فروردین. کدوم درست تره؟

دکترم تاریخ سزارین رو واسه ۱۶ فروردین داده.نگرانم تا اونوقت دردام شروع بشه

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن

ان تی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی دکتر بگه خوبهپیشاپیش مبارکه،دعام کن🥰قبلش بگو برات آمپول بتا بزنه

آمپول بتا رو هفته ۲۷ زدم.لکه بینی داشتم بیمارستان بستری شدم و آمپول رو زدن

وای منم تاریخ ان تی ۲۰ فروردینه تاریخه سز رو داده ۱۴ خیلی میترسم چرا انقد دیر میدن

دکترم به من گفت این مدت بیشتر استراحت کن و زیاد مهمونی و بیرون نرو که دردات شروع نشه

شما هم بیشتر مراعات کن که انشالله به تاریخ زایمانت برسی

خب سز میوفته ۳۹ هفته و ۱ روز برا من تکمیل نمیشه مگ خودش اون مگه برای زایمان های زودرس نیس

نه واسه بچه های زیر ۳۷ هفته میزنن

بعدش دیگه ریه ها کامل شدن

نگران نباشین من تاریخ سز داشتم،یک هفته زودترش کیسه آبم پاره شد و دردام شروع شد ولی دکتر ارژانسی بردم ...

مشکل اینجاست دکترم نیست میخواد بره سفر