2777
2789
عنوان

کودک

53 بازدید | 7 پست

سلام.من پسرم ۲ونیم سالشه لاغره ۱۴کیلو.از بدو تولد بیدمیل پلاس دادم دکترش میگ ۱کاملتره.کسی میدونه ۲ یا ۳ بیومیل چ فرقی با ۱داره؟؟؟؟کدوم چاق کننده تره؟؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه ؟؟؟؟

اگ غذاشو ب موقعه میخوره همه چیش اوکیع برو خداتوشکرکن.پسرمن بزور اگ چیزی بخوره فکرم همش درگیرشه ک خدایی نکرده مشکلع داخلی پیدانکنه وزنشم کمه فقط تحرکش خیلی زیاده

اگ غذاشو ب موقعه میخوره همه چیش اوکیع برو خداتوشکرکن.پسرمن بزور اگ چیزی بخوره فکرم همش درگیرشه ک خدا ...

هروقت غذا بدم میخوره ولی شیرم میخواد.خب موندم شیرخشک بیومیل پلاس ۱ میدم از اول .کدوم بهتره ۳ یا ۱ کاملتر کدومشه ؟ 

هروقت غذا بدم میخوره ولی شیرم میخواد.خب موندم شیرخشک بیومیل پلاس ۱ میدم از اول .کدوم بهتره ۳ یا ۱ کا ...

منم شنیدم 1کاملتره  میگن بچه بزرگ ترکه میشه دوز شیرخشک های 2و3رومیارن پایین و بالاترین دوزش همون1هست میخای مطمعن شی شیرخشک 3با1مقایسه کن روی هرکدومشونو بخون ببین هرکدومشون چ چیزهایی دارن چ چیزهایی ندارن و کدومشون دوزویتامینش کمتره روی قوطی شیرخشک همه چیشونوشته

هروقت غذا بدم میخوره ولی شیرم میخواد.خب موندم شیرخشک بیومیل پلاس ۱ میدم از اول .کدوم بهتره ۳ یا ۱ کا ...

ولی بچه دیگ بزرگ شده سعی کن بهش شیرخشک ندی بچه ازغذاخوردن هم میوفته.ی شیرجدیداومده برای بچههای بالای دوسال هست کلی ویتامین داره داخلش اسمش شیر پرچرب ماجان هستش من ازون برای پسرم همیشه میگیرم و شیشه میریزم کلی میخوره تقویتشم زیاده