2777
2789
عنوان

باهوشم یا خنگ🤣🤔

84 بازدید | 7 پست

بچه ها ویژگی‌هام رو میگم بگید باهوشم یا نه.

حافظه خوبی دارم، مثلا تو زنگ‌های زبان اگه تمرکز کنم و دقت دیگه لازم نیست لغات رو خونه بخونم با همین منوال نمره‌ی کامل می‌گیرم😂 ولی بچه ها‌ی مدرسه فکر می‌کنند الکی میگم  و خونه  کلی خر زدم😐😂

یا مثلاً بارها پیش اومده یه درسی رو نخونده باشم ولی چون تو کلاس توجه کرده بودم، به پرسش‌ها جواب می‌دم!

مثلا دینی و درسهای حفظی.

نمی‌دونم شاید همه همینند...

کلا زبان یاد گرفتن برام خیلی آسونه، چه عربی، چه انگلیسی، چه دستور زبان خود فارسی..

انگلیسی رو کلاس نمی‌رم و نمی‌رفتم ولی نخونده بیست میشم..

بعد اطلاعات ادبی، تاریخی، سیاسی و اقتصادی خوبی دارم تقریبا 😂 عاشق فیزیک و شیمی‌ام هستم البته و از اونا هم کتاب خوندم 😭😍

چندتا داستان کوتاه نوشتم و کلا انشام خیلی خوبههه 

دایره لغاتم بالا است.. معلم انشامون همیشه اصرار می‌کرده داستانام رو چاپ کنم.

کتاب خونم، نمی‌دونم مقدار کتابهایی که خوندم زیاده یا نه  ولی امسال ۳۰ تا کتاب خوندم..

فیزیکم و شیمی‌ام خوبه، کلاس نمیرم ولی همیشه جزو بالاترین نمرات کلاسم..

بنظرتون باهوشم یا عادیه؟ 😂

نوشته ها نشون میده خیلی باهوشی

ولی همینکه این تاپیکو زدی و میخوای ما بگیم باهوشی یا خنگ نشون میده یکم.... اره😂😂😂😂😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

نوشته ها نشون میده خیلی باهوشیولی همینکه این تاپیکو زدی و میخوای ما بگیم باهوشی یا خنگ نشون میده یکم ...

یکم چی؟😭🤣 می‌خوام ببینم اگه واقعا چیزی تو چنته دارم آدم بشم برم سر کار و زندگیم مثل آدم تلاش کنم و درس بخونم از این ورطه‌ی ولنگاری و تنبلی بیام بیرون فقط 😂🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم چی؟😭🤣 می‌خوام ببینم اگه واقعا چیزی تو چنته دارم آدم بشم برم سر کار و زندگیم مثل آدم تلاش کنم و ...

یعنی اصلا لازم نبود این سوالو بپرسی که من باهوشم یا خنگ

هرکاری عشقت میکشه بکن

باید علاقه داشته باشی به کاری وگرنه هیچ لذتی از زندگی نمیبری

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم