17 تا نوه داره به هرکدوم 500 هزار تومان هر سال میده اما امسال به بچه های ما نداد واقعا ناراحتم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
چجور یعنی؟ینی جلو بچه هات به نوه هاش عیدی داد؟بعد به شما نداد؟یا فقط خبرشو شنیدی
برادر شوهرم گرفت برا همه کارت به کارت داد
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
واقعا نمیدونم همین موقع 85۰۰ میده به برادرشوهرم برادرشوهرم کارت به کارت میکنه
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠