2777
2789
عنوان

چیدمان پذیرایی

391 بازدید | 15 پست

سلام بیایین کمک

یه دست مبل فرانسوی سفازش دادم،یه سه نفره،یه چستر با دوتا تک. پذیراییم ۴۵ متره نهارخوری  وکنسول هم ندارم و یه قسمت دیوارم تی وی وال هست. سمت ما مهمونیا همه سفره رو زمین پهن میکنند و ناهارخوری استفاده ای نمیشه.یعنی به جز یه بخاری چیز دیگه ای ندارم.الان بخوام یه نیم ست یعنی یه کاناپه و دو تا تک تک راحتی و مینیمال سفارش بدم شلوغ میشه بنظرتون؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
د
2
100%
د
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر میشه جلوی تی وی بچینی خوبه.حتی میتونی یه لاوست و یه دونفره بدون دسته واسه جلو تی وی بخری خیلی خوب میشه

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

لطفا لطفا 😭😭😭😭😭اگه دوست داشتید و در توانتون بود نفری یه صلوات مهمونم کنید خدا خودش نگاهی به زندگیم کنه دیگه کم آوردم خواهرا دعا کنید❤ شوهرم آدم بشه یا خدا خودش عمر منو کوتاه کنه دیگه خستممممممم😭😭😭😭😭😭✋✋

دانش آموخته طب سنتی🥰
اگر میشه جلوی تی وی بچینی خوبه.حتی میتونی یه لاوست و یه دونفره بدون دسته واسه جلو تی وی بخری خیلی خو ...

اره دقیقا برای جلو تی وی میخوام راحتی رو

این مدل لاوست که گفتین نمیدونم چجوریه

میخواستم ببینم شلوغ نمیشه با این چیدمان؟

یه ال بگیر برای جلو تلوزیون با یه کنسول

حتما از دو تا گیاه شیکم استفاده کن

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
اره دقیقا برای جلو تی وی میخوام راحتی رواین مدل لاوست که گفتین نمیدونم چجوریهمیخواستم ببینم شلوغ نمی ...

متاسفانه اینجا عکس دیر میاد یه سرچ کن توی گوگل بزن نیم ست لاوست مینیمال واست میاره.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....