2777
2789
عنوان

مزاحم

38 بازدید | 0 پست

سلام من با یه مشکل جدی مواجه شدم راستش ما توی شهر غریب با مامانم زندگی میکنیم چند سال هیچ کس رو هم اینجا نداریم از یه آقای که بهش اعتماد داشتیم و ضامن وام هامون شده بود خواستیم فروشنده برای خونمون پیدا کنه که خونه رو بفروشیم برگردیم شهرمون که اون آقا هم میخواست سرمون کلاه بزاره کت خدا رو شکر فهمیدیم و نزاشتیم اما مشکلمون اینه دست از سرمون برنمیداره میگه شما اشتباه فکر کردیم من نمی‌خواستم این کارو کنم فقط اون لحظه پول رو لازم داشتم پس میدادم الان هم هر روز زنگ میزنه انگار نه انگار اتفاقی افتاده و با چه بی احترامی بهش چه با احترام ازش خواستیم دست برداره آزمون اما قبول نمیکنه حتی بلاکش هم کردیم اما میاد جلو خونه  و قبول نمیکنه که می‌خواسته سرمون رو کلاه بزاره و همش مزاحمت ایجاد می‌کنه  این چند. سال خیلی هامون رو داشت و کارای اداری رو بهشون میسپردیم اشنامون بود بهش اعتماد داشتیم اما یه دفعه رنگ عوض کرد و خواست اینجور بهمون آسیب بزنه آلان واقعا موندیم چیکار کنیم حتی تهدیدی کردیم به پلیس میگیم اما عین خیالش نیست حتی داییم هم تهدید کرد که نزدیکمون نشه اما از هیچی انگار نمیاره و دست بردار نیست حالا میگم به نظرتون خونه رو عوض کنیم یا چی به نظرتون این فرد بیمار روانی هست ؟ چون آدم عادی با چند بار گفتم دست برمیداره اما این نه  واقعا خسته شدیم