2777
2789
عنوان

چی بهش پیام بدم ⁉️

185 بازدید | 14 پست

من تایم ناخن داشتم بعد خالم بد شد نرفتم بعد رفتم پول کاشتم کامل زدم گفتم دیگه خودت هر موقع تایم داشتی بگو الان یه هفته میگذره پریروز گفتم خبر ندادی گفت تایمت نیومدی این چن روزم خالی نداشتم  از طرفی هم من از هشتم میرم سرکار دیگه بعد عید ناخن نمی‌خوام که آخه سرکارمم نباید ناخن داشته باشم حالا بنظرتون پیام بدم اگه تایم خالی نداری بگو که من منتظر نباشم بعد عید میرم سرکار ناخن نمی‌خوام بعد دیگه تابستون میام پیشت بگم ؟

🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بگو دارم میرم مسافرت هرطور شده یک وقت خالی کن 

و ادامه چیزی که گفتی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

باشه ممنون

فدات

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

امسال خیلیا دیدم که دیگه از کاشت پشیمونن. ترجیح میدن ناخن خودشون تمیز و مرتب باشه..

من ده ساله میزنم پشیمون نیستم دیگه بقیه رو نمیدونم

به هرحال ممنون از نظرتون

🤍