2777
2789
عنوان

تو این سایت با کی دشمن

96 بازدید | 15 پست

خودم با چند نفر که سر یک موضوع دعوا کردم اما نمیگم کی بودن 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دعوا نمیکنم اما بوده که دیگران باهام دعوا کردن و با خشونت جوابمو دادن ولی کاربری هاشون یادم نیست

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

دو نفر بودن که یکیش بین اسم کاربریش بستنی نوشته شده بود دختره ترشی سیره حالم ازش بهم میخوره مثل سگ بی خانواده پاچه اکثرا میگیره کاربریشم قدیمیه 

یکی دیگه اسم کاربریش عدد ه فکر کنم عکس پروفش همیشه یه دختره کلاه سرشه  از اونم مثل سگ بدم میاد اگه راه داشت این دوتا به قتل میرسوندم 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

یه مدت ماکارونیم بدمیشدخداعوضش بده خانم رواینجابم گفت چیکارکنم خداعمرش بده ازاون موقع ماکارونی میزارم ک انگشتاتم میخوری خداخیرش بده بعضیاکاربرامعلوم نیس چی توسرشون میگذره حرص ادم رودرمیارن باتاپیک زدن کامنت گذاشتنشون

هیچکس 

همه خانما برام عزیز هستن 

با چند نفری بحث منطقی داشتیم و تفاوت نظر 

اما دشمن چرا باشم 

ایشونم بالاخره نقطه نظرات خودشونو داشتن حتما 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

با خانما که خداروشکرر تا الان دعوا نداشتم 

ولی با دو سه تا مرد بحثم شد 😂به فوش کشید 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

با هیچکسشاید کسی ناراحت کردم و ... ولی امیدوارم ببخشه 😁

کسی از شما ناراحت نمیشه 

انقدر گلی 😁🥰

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد