2777
2789
عنوان

پروفایل مشکی

279 بازدید | 31 پست

سلام دوستان. من یه دایی دارم با هیچکدوممون دوس نمیشه. من فقط جرئت داشتم پروفایلاشو گاهی نگاه کنم. همیشه عکس خودش بود. الان عکسای خودشو حذف کرده و پروف مشکی بدون متن گذاشته...

فک کنم دوس دختر هم داشت. به نظرتون از فامیلای دوس دخترش کسی فوت شده؟؟؟ یا مثلا کات کرده؟ یا افسردس

نمیتونمواز خودش بپرسم

اصلا چرا عکسای خودشو کامل پاک کرده؟؟؟

دپرسه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کات کرده باشه، عکسای خودشو حذف می‌کنه؟😂من بی تجربم🥲

اره یهو حوصله نداری این کارو میکنیم اصولاً وقتی کات میکنن اینطوری میکنن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عزیزدلم، ان شاءالله که حال دلت بهتر بشه...کاش لااقل من می‌تونستم یه کاری بکنم

ممنون نمیشه اسی آدم ک خسته بشه هیچ چیز نمیتونه حالشو خوب کنه من همسرم ب درودیوار میزنه حالمو خوب کنه

نمیشه هرکاری دوست دارم انجام نیده بام حرف میزنه ولی بازم نمیشه واس اینک ناراحت نشه تظاهرمیکنم خوب میشم باور نمیکنه قسمم نیده بگو چته چی خوبت میکنه اصن فایده نداره بابا حال آدم ک خوش نباشه باهیچی خوب نمیشه 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

ممنون نمیشه اسی آدم ک خسته بشه هیچ چیز نمیتونه حالشو خوب کنه من همسرم ب درودیوار میزنه حالمو خوب کنه ...

گلم... من فک می‌کردم اگه آدم یه شوهر مثل شوهر شما داشته باشه حالش خوبه... آخه من مجردم و تنها. گاهی انقدر تنهایی بهم فشار میاره دوس دارم یکی همین حرفا و رفتارا رو باهام داشته باشه...

مگه چی شده🖤

گلم... من فک می‌کردم اگه آدم یه شوهر مثل شوهر شما داشته باشه حالش خوبه... آخه من مجردم و تنها. گاهی ...

ممنون عزیزم امضامو چک کن شاید حالمو شما متوجه شدی

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜