2777
2789
عنوان

متاهلا بیایین

123 بازدید | 11 پست

من تو عقد هستم حدود یک سال و خورده ای 

متوجه شدم که نامزدم بودن من رفته مهمونی خونه داداشش و گفته من نرفتم خونه بودم اما با توجه به شواهد متوجه شدم که رفته چون داشتیم راه می‌رفتیم یهو گفت داداشم باید در خونشون رو عوض کنه منم از همین متوجه شدم که این دو روز پیش رفته و به همین خاطره که اینو میگه 

آیا به نظرتون درست حدس زدم؟ چطور باید با چنین مردی رفتارکنم ؟ 

واییی چه حرفا میزنینا

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بپرس ازش 

شاید داداشش گفته تنها بیا 

هزار و یک علت 

چه قدر گیر هستین خدایی تو بعضی چیزا 

داداشش پشت تلفن نمیتونه بگه در رو باید عوض کنم؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر مستقیم بگو دوست دارم باهم روراست باشیم اینکه چیزی رو ازم پنهان کنی و بعد خودم متوجه بشم اصلا حس خوبی نمیگیرم و این پیامو بهم میدی که منم همه چیز رو بهت نگم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بپرس ازش شاید داداشش گفته تنها بیا هزار و یک علت چه قدر گیر هستین خدایی تو بعضی چیزا داداشش پشت تلفن ...

ایشون نگفت چرا تنها رفته اینکه پنهان کنی درست نیست

ایشون نگفت چرا تنها رفته اینکه پنهان کنی درست نیست

منم نگفتم بپرس چرا تنها رفتی😐

گفتم شاید داداشش گفته خودت بیا و نگو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آره میدونم چی بگم میگم حدسم به نظرتون منطقیع؟

ممکنه رفته باشه ممکنه نه.ولی در مورد چیزایی که برات مهمه باهم حرف بزنین.شاید از نظر همسرت این مسئله مهم نیاشه ولی برای شما خیلی مهمه

غیر مستقیم بگو دوست دارم باهم روراست باشیم اینکه چیزی رو ازم پنهان کنی و بعد خودم متوجه بشم اصلا حس ...

همین جمله عالیه استارتر 

همینو بگو حتما

منم نگفتم بپرس چرا تنها رفتی😐گفتم شاید داداشش گفته خودت بیا و نگو

بنظر من تو زندگی مشترک اول باید در نظر بگیریم چی همسرمون رو ناراحت میکنه خواهر برادر مرحله پاییتثن تر هستن.

بنظر من تو زندگی مشترک اول باید در نظر بگیریم چی همسرمون رو ناراحت میکنه خواهر برادر مرحله پاییتثن ت ...

بله صددرصد همینطور هست 

صحبت کردن و گفتن توقع ها خوبه