2789
عنوان

عروس کشون

209 بازدید | 18 پست

من اصلاا دوست ندارم بعد تالار فامیلا بیان خونه عروس 

به نظرتون چیکار کنم بعد عروس کشون همون دم در دیگه خدافظی کنیم نیان بالا 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

حساس نشو که بهت خوش بگذره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساس نشو که بهت خوش بگذره

اخه دوست ندارم خب بیان بالا اونشب خودمون خیلی خسته ایم حوصله نداریم و هم خونه تمیزه تمیزه کثیف میشه دوباره 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

جشن خداحافظی بگیرین خب

چجوریه

برای ما عروسها میرن خونه مادر شوهر ، اونجا هم مهمونها با شیرینی و شربت پذیرایی میشن . بعد از رفتن مهمونها عروس و داماد خودشون میرن خونه شون

خواجه ها ، پدرسوخته ها ، من همسن ننه بزرگتونم . درخواست دوستی ندین 😡🪓

اخرین نفر از تالار بزنید بیرون

این که همینطوره ولی باز یکسریا میمونن🥲

ما هرچی عروس کشون رفتیم کسی خونه عروس داماد نرفته 

بعد تالار رفتیم عروس کشون 

عروس همراه با ماشینا و لیلیلی رفته از خونه پدرش دراومده و خداحافظی کرده😍بعدش دوباره با ماشینا لیلیلیلی میرن خونه پدر داماد اونجا جلو در گوسفند میبرن برا پاگشای عروس 

یعد دیگه از اونجا همه میرن خونه های خودشون آخر که همه رفتن عروس داماد دیگه دو نفری برمیگردن خونه خودشون 

کسی خونه عروس داماد نمیره 

مراسم جلو در پدر داماد تموم میشه

ما ترکیم

برای ما عروسها میرن خونه مادر شوهر ، اونجا هم مهمونها با شیرینی و شربت پذیرایی میشن . بعد از رفتن مه ...

یآدمه رسم ماهم همینه 

ولی من و شوهرم جفتمون نمیخوایم کسی اونشب بیاد بالا همون پایین میخوایم خدافظی کنیم.ولی مادرشوهرم میگه فکر کن بقیه نیان بالا خیلی ذوق دارن خونتونو ببینن بقیه. منم بهش گفتم خب دعوت کنم میبینن دیگه 

اخه دوست ندارم خب بیان بالا اونشب خودمون خیلی خسته ایم حوصله نداریم و هم خونه تمیزه تمیزه کثیف میشه ...

مگر ابنوه به بزرگترا بسپارین که برنامه ای واسه خونه عروس ندارین و اونا یه حوری مهمونا رو دست به سر کنن 

خودتون چیزی نگید 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مگر ابنوه به بزرگترا بسپارین که برنامه ای واسه خونه عروس ندارین و اونا یه حوری مهمونا رو دست به سر ک ...

دقیقا میخوام همینکارو کنم به بزرگتر بسپارم 

ولی مادرشوهرم داره اذیت میکنه که بقیه ذوق دارن خونتونو ببینن شوهرم هم دیشب بهش گفت همون دم در خدافظی کنیم.  ولی نیازه نزدیکای عروسی شوهرم باهاش صحبت کنه با این اوصاف