2777
2789
عنوان

خانمهای بچه دار لطفا می آیید

159 بازدید | 24 پست

سلام.

یه سوال دارم🙏🌹

بعد از بچه دار شدن علاقه و محبت ووابستگی بین زن و شوهر بیشتر میشه یا کمتر؟

بعد بچه دار شدن اینجوری نمیشه که بگه بخاطر بچه مجبوره بشینه سر زندگیش ودیگه بی محلی کنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه عین بمب میمونه وسط زندگی

اگه به ثبات رسیده باشین و دونفر خیلی زندگی خوبی باهم داشته باشن

اولش شرایط بهم میریزه

اما کم کم چون پایه و اساس درسته زن و شوهرم به هم جذب میشن به هم نزدیک تر میشن

ولی بچه وسط زندگی خراب

اون زندگی داغون میکنه 

به تعداد زندگی های مشترک برای این سوال جواب وجود داره 

جدی میگم 

یه عده صمیمی تر میشن و پذیرش نقش پدری و مادری رو   درامتداد نقش  همسری عالی مدیریت میکنن وپیش میبرن  یه عده جدامیشن یا خیانت میکنن بین این نقطه یک طیف کامل و پرتنوع وجودداره که بقیه زوجین توش پخش میشن ودر درجات مختلف جا میگیرن 

واقعیت اینه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ما خیلی بیشتر رابطمون خوب شد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خیلی خیلی به خود زوج بستگی داره خصوصا زن . اولش که نوزاد میاد خستگی فراوان و به هم ریختن ریتم خواب و زندگی وجود داره خیلی از خانوما توی این مرحله سختی زیادی میکشن و کارهاشون توسط همسرشون زیاد دیده نمیشه و همین باعث میشه که علاقه و تمایلشون به همسر کم بشه و دلسرد بشن . ولی اگر زوج بتونن این مسائل رو درک کنن و بپذیرن که الان شرایط تغییر کرده و جور دبگه هست ولی بازم به مرور بهتر میشه بعد با هم همکاری میکنن و میگذره و بعدها روابطشون حتی قوی تر هم میشه از این نظر گفتم زن کارش سخت تره چون توی این مسیر خیلی بیشتر باید تحمل کنه و کوتاه بیاد که خوب خیلیا نمیان 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

کسایی که به بلوغ فکری و روحی رسیدن بچه دار شدن زندگی شون و پربارتر وشادترمیکنه اونایی که مسئولیت گریزن نه بینشون تنش میاره

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
کسایی که به بلوغ فکری و روحی رسیدن بچه دار شدن زندگی شون و پربارتر وشادترمیکنه اونایی که مسئولیت گری ...

شوهر من بشدت مسئولیت پذیره. ولی احساساتش رو نشون نمیده.نمیدونم بچه بیارم سردتر میشه یا نه