2777
2789
عنوان

هیچ وقت به کسی احترام نمیزارم

154 بازدید | 19 پست

هیچ کس به کسی صرفا به خاطر اینکه فلان رشته و فلان حرفه رو داره احترام نمیزارم

هر کس هر شغلی هر رشته ای داره واسه دل خودشو درآمدو منافع خودش انتخاب کرده اینکه به فلانی احترام بزارم چون فلان رشته رو چون دلش خواسته اون رشترو برداشته مسخرس

فکر کنم به خاطر تلاش و سختکوشیشون احترام میذارن نه فقط صرفا شغل 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به به همه احترام میزارم چه رفتگر چه دکتر احترام نشانه شخصیت خود ادمه وقتی هم بی احترامی کرد بیشتر اوقات فکر میکنم ممکنه روز خوبی نداشته یا اعصابش جایی دیگه خورد بوده و کلا دیگه حسابش رو جدا میکنم از احترام ولی بی احترامی سعی میکنم نکنم 

ولی من احترام میزارم به معلمی که ساعت ها شلوغی و سر و صدای بچه هارو تحمل میکنه با کمترین درامد

به پرستاری که چند برابر ظرفیتش زحمت میکشه و همپنان لبخند میزنه و بهترین خودشه

به پزشکی که با جون و دل به ادما کمک میکنه

به رفتگری ک اگه نبود و این کارو انتخاب نمیکرد گند همه جای شهرو گرفته بود

من به هرکسی که تو شغل خودش درستکاری و تلاشو انتخلب کرده احترام میزارم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

پیرو تاپیک پرستیژ آرایشگری اینو زدی؟

میخواستم کامنت بذارم تعطیل شد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوب واسه دل خودش سخت کوشی کرده به من چه

😂😂👌🏼👌🏼 ولی بعضیا ناخودآگاه به یه قشر خاص احترام خاصی میذارن مثلا پولدارا یا پزشکا 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ولی من احترام میزارم به معلمی که ساعت ها شلوغی و سر و صدای بچه هارو تحمل میکنه با کمترین درامدبه پرس ...

تو یه تاپیکی میگفت معلم‌ها ۲ ساعت کار میکنن حقوقشون از سرشون زیادیه و ما آرایشگری که برای رنگ مو ۳۰ میلیون میگیریم درآمد میلیاردی داریم خوبیم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

😂😂👌🏼👌🏼 ولی بعضیا ناخودآگاه به یه قشر خاص احترام خاصی میذارن مثلا پولدارا یا پزشکا

اونی که پولداره قرار نیست یه قرون پول به طرف مقابل بده

پزشکم واسه دل خودش پزشک شده و بازم هزارتومن از پولی که میخواد کمتر بدی از دردم بمیری کاری نمیکنه که حقشم هست خب شغلیه که باهاش پول درمیاره

این مسخره بازیارو درک نمیکنم به کسی احترام بزارید که بهتون احترام میزاره

تو یه تاپیکی میگفت معلم‌ها ۲ ساعت کار میکنن حقوقشون از سرشون زیادیه و ما آرایشگری که برای رنگ مو ۳۰ ...

اصلا اشتباهه به فلان شغل توهین کردن صرفا چون ساعت کاریش کم تره یا برا به دست آوردنش درس نخونده و ...

بابا هرکس واسه دل خودش بوده هرکار کرده