2777
2789
عنوان

چرا خونه تکونی من تموم نمیشه

87 بازدید | 5 پست

پاهام درد میکنه 

خسته شدم 

ولی خیلی زیادش مونده هنوز😭😭😭😭

تازه باید آرایشگاه هم برم

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شروع کردنت با خودته،تموم کردنش با خدا

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کردی استارتر خریدی مانتو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چ کردی استارتر خریدی مانتو

نه عزیزم من اومدم خونه خودم

ولی فک نکنم بخرن

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم