2777
2789
عنوان

ماساژ

95 بازدید | 15 پست

من بینی ام نچراله و عمل نکردم فرمش رو هرکی میبینه میگه عمل کردی ؟صبح ها از خواب بیدار میشم پف میکنه یکم 😂😂بخاطر همون صبح هایی که ماساژ میدم دقیقا مثل همین ۱ دقیقه قبل اونقدر کامل و قشنگ بینیم کوچولو میشه که حد نداره ،شمام دوسداشتین انجام بدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری؟

اول از همه پوست صورتت و دستات رو بشور بعدم با یه مرطوب کننده یا آبرسان کل صورت و دستات رو چرب کن بعدم طبق چیزی که میگم انجام بده دوتا انگشت اشاره جفت دستات رو لازم داری اول انگشت اشاره های جفت دستت رو میزاری سمت راست یا چپ بینییت انگشت بالا رو به سمت بالا انگشت پایین به سمت پایین ۱۵ بار 

اول از همه پوست صورتت و دستات رو بشور بعدم با یه مرطوب کننده یا آبرسان کل صورت و دستات رو چرب کن بعد ...

بعدش حرکت دوم اینا چهارتا انگشت دست راست رو میزاری روی قسمت راست بینی ات و به سمت مخالف میکشی ۱۵بار برای اون سمتت هم همینطور

بعدش حرکت دوم اینا چهارتا انگشت دست راست رو میزاری روی قسمت راست بینی ات و به سمت مخالف میکشی ۱۵بار ...

بعد حرکت سوم انگشت های اشاره جفت دستت رو نیم خم میکنی و میزاری کناره های بینی ات و به حالت پرتابی میکشی ۱۵بار

صبح ها انقدر بدنم کوفتست انگار از کول بری برگشتماخرین جایی که نیاز به ماساژ داره بینی مه😂😂😂

دقیقا 

من اینقدری که صبح ها خسته م شب ها که از کار میام خسته نیستم شارژ ترم هستم صبح ها هیچ جون ندارم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بعد حرکت سوم انگشت های اشاره جفت دستت رو نیم خم میکنی و میزاری کناره های بینی ات و به حالت پرتابی می ...

در آخر هم با اشاره های جفت دستت از پایین تا بالا به حالت دورانی دایره ای شکل روبه سمت داخل ماساژ میدی و در نهایت ۱۵بار انگشت های اشاره ات رو میزاری کنار بینیت و به سمت بالا ماساژ میدی و تموم

در آخر هم با اشاره های جفت دستت از پایین تا بالا به حالت دورانی دایره ای شکل روبه سمت داخل ماساژ مید ...

حالا من خودم ی سری حرکات من درآوردی هم میزنم چون که علمی نیست اونارو نمیگم 😂

دقیقا من اینقدری که صبح ها خسته م شب ها که از کار میام خسته نیستم شارژ ترم هستم صبح ها هیچ جون ندارم

دقیقااا😂😂از سرکار میام یه قهوه میخورم انگار فول انرژیم

صبح ها باید سینع خیز برم انقدر خسته ام