2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا به من یکی استرس ندین🥲🥲🥲

صدقه میدم و بیخیال قمر در عقرب

نصف پذیراییمو خونه تکونی نکردم هنوز

اتاقام موندن

هفت سین تا ظهر رو مجای دلم بذارم؟😭😭😭

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

از ۱۳صفر رسیدیم به کی سفره چیدن هفت سین😐 

اینستا گرام چه میکنه🥴

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تو رو خدا به من یکی استرس ندین🥲🥲🥲صدقه میدم و بیخیال قمر در عقربنصف پذیراییمو خونه تکونی نکردم هنو ...

استرس نگیر 

کاراتا بکن خواهر 

همه روزای خدا عزیزن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
استرس نگیر کاراتا بکن خواهر همه روزای خدا عزیزن

دقیقا تصور همیشگی من همینه

خدا مگه نشسته ببینه عه فلانی تو قمر در عقرب هفت سین چید یه بلا نازل کنم سرش

دقیقا تصور همیشگی من همینهخدا مگه نشسته ببینه عه فلانی تو قمر در عقرب هفت سین چید یه بلا نازل کنم سر ...

منم اینو میگم چون هرکسی علمشو نداره برا هرکاری پاشه ببینه قمر در عقرب هست یا نه .اما دیشب پدر شوهرم گفت و منم گفتم شاید باید بندازم دیگه 

منم اینو میگم چون هرکسی علمشو نداره برا هرکاری پاشه ببینه قمر در عقرب هست یا نه .اما دیشب پدر شوهرم ...

به دلت رجوع کن خواهر

ببین حال دلت با الان چیدن اوکی میشه یا نه مث من خروارها کار داری و بچه کوچیک که الان بچینی پنجشنبه باید دوباره کاری بشه برات

به چه چیزای عجیبی اعتقاد دارین😕

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

سلام گلم

روز سی ام اسفند قمر در عقرب نیست دیگه

میتونین همون روز بچینین 

سال نوتون به فرخندگی ان شاء الله💜✨

✅اگر به شما از سمت این کاربری درخواست دوستی داده شده،بیزحمت باز کنید.✅« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»