2777
2789
عنوان

فیلم ممنوعه

494 بازدید | 35 پست

کیا فیلم معاویه رو دیدن؟تا قسمت دهمش برام سوال بود که خب چرا آخه ممنوع باشه،اینا کاری نکردن که

بعد از قسمت دهم حرصم گرفت که یهو چجوری داستانو عوض کردن

و چقدرم دلم سوخت برای امام علی

چقدر گفتم فدای غریبی ت بشم امام علی 

واقعا دلم کباب شد

فک کنم اونا خواستن همچین فیلمی رو بسازن که مثلا ما رو دور کنن ولی روی من یکی که رسما برعکس اثر کرده و مطمئنم رو خیلیا هم برعکس میکنه و تازه بیشتر هم مرید و دوستدار امامامون میشیم

فدای تنهاییات بشم یا امام علی

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فیلمو ندیدم وای فکر نمیکنم همچین هدفی باشه چون  همه ی مسلمونا ارادت ویژه به امام علی دارن 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

مگه چی شد

کلا موضوع فیلم که جنگهای امام علی رو نشون میده

مقایسه شرایط زمان قبلیا با شرایط زمان امام علی

اینکه چجوری معاویه نامرد تو تنگنا میذاره امام علی رو

ساعتها هم گریه کنم برای امام علی کمه

میشه یکم توضیح بدی من دوست ندارم نگاه کن به امام علی(ع) خدای نکرده توهین کردن ؟

وا توهین چرا عزیزم فکر کنم عربستان ساخته مگه کسی میتونه به امام علی توهین کنه بین مسلمونا 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

کلا موضوع فیلم که جنگهای امام علی رو نشون میدهمقایسه شرایط زمان قبلیا با شرایط زمان امام علیاینکه چج ...

خب با این وجود چرا میگی هدف اینه شما رو از امام علی دور کنن ؟؟ واقعیتو نشون دادن دیکه 

خوب پس چرا ممنوع است؟

والا نمی دونم من میگم کلا فیلمو ندیدم ولی در این شک نکن امام علی جایگاش خیلی بالاس بین مسلمونا  اهل سنتم مثل اهل تشیع برای امام علی احترام قائلن منتها تفاوت در امامت هست فقط 

میشه یکم توضیح بدی من دوست ندارم نگاه کن به امام علی(ع) خدای نکرده توهین کردن ؟

توهین مستقیم که نکردن وگرنه خشتکشون رو سرشون بود

ولی بعضی جاهاش خواستن یه جوری نشون بدن که مثلا مقصر فلان قضیه امام علی بود و....

خب با این وجود چرا میگی هدف اینه شما رو از امام علی دور کنن ؟؟ واقعیتو نشون دادن دیکه

نه عزیزم

واقعیت کامل نیست

دیگه نسل ما که بدون تحقیق و مطالعه نیستیم

واقعیت رو نشون دادن و بینابینش یه دروغا و ریزکلک هایی زدن

ولی کلا مثلا خواستن بگن معاویه خوب بوده و...

اماااااا تیرشون به سنگ خورده