2777
2789
عنوان

کمک و صحبت

84 بازدید | 13 پست

دوستان من از دیروز که رفتم سونو گفتن همانژیوم داری از استرس دارم میمیرم ترس از بیماری هم دارم همیشه الان فکرم کلا به جاهای دیگه می‌ره به سونو شک کردم به حرفهای دکتر میگم اصلا اوضاعم خرابه لطفا بیایین 

توکلت بخدا باش من بتام مثبت شد گفتن خارج رحمی علائمشم داشتم امروز دیگ دل درد ندارم بعدازظهر میخوام ب ...

انشالا که خوبه توکل به خدا 

منم می‌دونم هیچ‌یک نیست سونوگرافی گفت هیچی نیست ولی وسواس فکری دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالا که خوبه توکل به خدا منم می‌دونم هیچ‌یک نیست سونوگرافی گفت هیچی نیست ولی وسواس فکری دارم

نگران نباش بخدا من داشتم سکته میکردم رفتم دکتر داروخونه کلی باهام حرف زد گفت چرا آخه انقدر ناراحتی نگران نباش تازه یکمی حالم خوب شد

نگران نباش بخدا من داشتم سکته میکردم رفتم دکتر داروخونه کلی باهام حرف زد گفت چرا آخه انقدر ناراحتی ن ...

باید به خودمون آرامش بدیم 

به نظرت من یه ام از ای هم بدم؟یا مثل بقیه که دارن و بیخیالن منم به زندگیم ادامه بدم

جانم عزیزم بگو

یه خال از عروق خونی روی کبد هست که یا مادرزادی هست یا بعداً به وجود میاد هیچ مشکلی ندارن و هیچ وقت عارضه ایجاد نمیکنه و دکتر سونو گرافی گفت هیچ نیازی نیست بری ام از ای اینا اما اگه خودت استرس داری و آروم نمیشی برو ولی من لزومی نمی بینم منم که وسواس فکری دارم دارم میمیرم فقط

پس دکتر اینطوری گفته سعی کن حواس خودتو پرت کنی تا استرست کم بشه

این و سونوگرافی گفت رفتم یه دکتر گفت برو سی تی اسکن قدرت سونو به اینا نمی‌رسه😶اون یکی رفتم گفت برو ام از ای تایید کنه ولی هیچی نیست😶اینا منو گیج کرده

وای از دست این دکترا اگه انقد وسواسی نبودم ولش میکردم میزاشتم خودش خوب شه

سلام عزیزم 

امیدوارم استرست بر طرف شده باشه 

نگران نباش 

من حالم بدتر بود ، تا اینکه فهمیدم عروس یکی از فامیلامون هم داره ، و دوست خودمم داره .. دکتر سونو گفت ام آر آی نمیخواد ، رفتم متخصص گوارش گفتم ام آر آی و .. میخواد تا تایید کنه؟ دکتر گوارش گفت به هیچ عنوان .. گفت خیالت راحت باشه و روش تشخیص همانژیوم کبد ، همون سونوگرافی است .

منم کلا فراموش کردم .. لطفا انقدر استرس نداشته باش ، باید بیخیال باشیم تا سیستم ایمنیمون هم قوی تر بشه