2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شنبه وقت دارم واسه دکتر  ولی نمیدونم ۶ هفته واسه شنیدن صداش کافیه یا باید بیشتر صبر کنم 😍

اگه مشکلی خاصی نداری مث درد و خون ریزی صبر کن و ۸ هفته برو که صد در صد نشونش میده

اگه مشکلی خاصی نداری مث درد و خون ریزی صبر کن و ۸ هفته برو که صد در صد نشونش میده

نه مشکلی ندارم 

اهان پس ٨ هفته صداش معلوم میشه ؟؟

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

راااااستی شکمتون چقدر اومده جلو 

تو هفته شیش ؟؟؟ 

واسه من خیلی جلو اومده 

دیشبم فهمیدم ارث دوقلو زایی داریم 😥😥😥

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
اره ان شا الله.. بستگی داره بعضی ها هم ۶یا۷ ولی معمولا همون ۸ هفته بیشتر قابل تشخیصه

اها مرسی 

شنبه میرم پیش دکتر بگم واسه اشتهام چیکار کنم 

خیلی زیاد شده 😣😣😣

شما بجز حالت تهوع هیچ علایم دیگه ای ندارید که اذیتتون کنه؟    مث درد یا خون ریزی😢

ن خداروشکر.حالت تهوع هم نداشتم از دیشب دیگه حالم بد شد و الانم شدت پیدا کرد

شما بجز حالت تهوع هیچ علایم دیگه ای ندارید که اذیتتون کنه؟    مث درد یا خون ریزی😢

درد و خونریزی ک میگن خوب نیست 

تو داری مگه؟؟؟؟؟