2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم

سلام گلم تو گروه انا تورک پیام داده بودید ...تبریک میگم بابت بارداریتون ایشالا نی نی رو سالم بغل بگیری...با خوندن پیامتون خیلی امیدوارشدم میتونم بپرسم دقیق مشکل شما چی بود؟گفتید رو تغذیه کار کردید یعنی بیشتر چیا میخوردید که به نظر خودتون تاثیر داشته؟چندبار میکرو کردید؟من مشکل همسرمه مورفو یک ودی اف ای ۳۶...ممنون میشم منو راهنمایی کنید

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام گلم تو گروه انا تورک پیام داده بودید ...تبریک میگم بابت بارداریتون ایشالا نی نی رو سالم بغل بگی ...

سلام عزیزم ممنون ان شاالله به این زودیا دامن سبز شه

من تنبلی داشتم و شوهرم مورفولوژی ۲ که با دارو شد ۶-7که میکرو کردیم از ده تخمک ۴ تا جنین شد بعد سه ماه اولین انتقال رو دادم که منفی شد بعدبا بررسی پزشکم متوجه پولیپ شدم که هیستروسکوپی کردم ۴-۵سیکل کنسل رو گذراندم چون اندومتر م سه خطی نمی شد اردیبهشت انتقال بعدی رو دادم اما بازم منفی شد  چند بار قبلش ای یو ای که اونهم منفی بودن دیگه شوهرم اجازه نداد دکتر برم تصمیم گرفتیم دیگه درمان رو رها کنیم اما به خواهش من دکتر طب اسلامی رفتیم که گفتن تغذیه تون رو درست کنید 

سلام گلم تو گروه انا تورک پیام داده بودید ...تبریک میگم بابت بارداریتون ایشالا نی نی رو سالم بغل بگی ...

تغذیه مون این بود که تمام کارخونه ای ها رو حذف کردیم رب و روغن های صنعتی و مرغ وگوشت گوساله و لبنیات بجاش از رب انار روغن زیتون و محلی و گوشت گوسفندی بوغلمون و شیر محلی استفاده کردیم منم شروع کردم وقتم پر کردم یوگا ورقص کلاسای زبان ..که کمتر فکر کنم شوهرم هم ورزش رو شروع کرد تا لاغر شه آخه اضافه وزن داشت واز داروهای و دستورات (یه سری دستور های غذایی مثل شیر وگوشت وتخم مرغ رسمی و نان و تره.....) طب اسلامی تبریزیان در کنار اینها استفاده کردیم خیلی خوب بود ماه آخرم از سیاه دونه و خرما از اول پری تا وسطاش هردو مصرف میکردیم البته بی خیالی خیلی موثرتر بود استرس خیلی بده همین دکتر رفتن باعث استرس میشه و قبل از همه اینا توکل به خدااااااااااااا

تغذیه مون این بود که تمام کارخونه ای ها رو حذف کردیم رب و روغن های صنعتی و مرغ وگوشت گوساله و لبنیات ...

خداروشکر ک نی نی دار شدین، مبارک باشه. عزیزم من و همسرم هم حدود هشت ماهه این چیزایی ک گفتی رو حذف کردیم. حتی برنج سفید و نون سفید نمیخوریم بجاش سبوس دار مصرف میکنیم. شما جایگزینتون برای روغن چی بوده؟ ما کانولا و زیتون مصرف میکنیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻