2777
2789
عنوان

جادو و طلسم

224 بازدید | 16 پست

از کجا بفهمم کسی جادوم کرده؟

مگه میشه یهو بی دلیل توی چشم عزیزترین آدمات ، بد بشی؟

نمی‌دونم شایدم از اول بد بودم توی چشمشون ولی الان اونقدر آگاه و بالغ شدم که تشخیص میدم.

نظر تو چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی نگاه کردم. آخه نماز نمی‌خونم. راه دیگه ای نیست؟

با نماز اثرشون خیلی بیشتره اما میتونی بدون نماز بخونی 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

سلام حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهتون باشه هر جادو و طلسمی باشه برطرف میکنه هشتاد تا خاصیت داره 

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

سلام حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهتون باشه هر جادو و طلسمی باشه برطرف میکنه هشتاد ...

ممنونم

شما میگین یعنی بخاطر جادو بد شدن باهام یا از اول اینجوری بودن و من متوجه نبودم؟

ممنونمشما میگین یعنی بخاطر جادو بد شدن باهام یا از اول اینجوری بودن و من متوجه نبودم؟

نمیدونم تا چه حد بد شدن شاید رفتاری داشتید که ناراحت شدند، قبلا خوب بودین با هم؟؟؟

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

نمیدونم تا چه حد بد شدن شاید رفتاری داشتید که ناراحت شدند، قبلا خوب بودین با هم؟؟؟

من رفتار بدی نداشتم. اونا رفتار بد داشتن یه مدته و مدام بی احترامی میکنن بهم و پشت سرم می‌شنوم با نفرت درمورد من حرف میزنن. بعد من که احساسمو بهشون گفتم و گفتم یکم احترام بذارین، دعوا راه انداختن.

بعد اون یکی میاد بی دلیل سرم داد میزنه. اون یکی میاد ایراد میگیره ازم. کلا رفتارهایی میکنن که قبلا اصلا نمی‌کردن.

بی دلیل نمیشه ، اصلا ارتباطی به جادو و طلسم نداره یکم به رفتارت دقت کن ممکنه اشتباه از خودت باشه ، ی ...

عزیزم کاملا بی دلیل باهام بد شدن. چون من توی این مدت جز خوبی، کار دیگه ای نکردم. نه به کسی بی احترامی کردم، نه حرف بدی زدم.

عزیزم کاملا بی دلیل باهام بد شدن. چون من توی این مدت جز خوبی، کار دیگه ای نکردم. نه به کسی بی احترام ...

اصلا بی دلیل امکان نداره عزیزم ، چرا باهاشون صحبت نمیکنی دلیلشو‌ازشون بپرس بازم‌میگم بعضی اوقات خود آدم هیلی حساس میشه فک میکنه 

اصلا بی دلیل امکان نداره عزیزم ، چرا باهاشون صحبت نمیکنی دلیلشو‌ازشون بپرس بازم‌میگم بعضی اوقات خود ...

نه حساس نشدم. کاملا حرف های نفرت انگیزشونو شنیدم درمورد خودم. خیلی بهم بی احترامی کردن. بهشون که گفتم کمی بهم احترام بذارین، دعوا راه انداختن.

الان من چرا باید به شما ثابت کنم؟ بیخیال