2777
2789
عنوان

حس خوب🌱🤍💫

75 بازدید | 12 پست

منو پارتنرم از ۶ماه پیش ی تصمیمی گرفتیم

و تواین ۶ماه واقعا خیلی حس خوبی داشتیم و عالی بوده برامون

فقط جهت ایده گفتم شاید شمام ازش استفاده کردین

منو این اقا هر بیرون رفتن یا دیدنامو ک زیادم بوده و هست و هفته ای حداقل۲بار هست هر دفعه پول پفکو چرتو پرتامون تا ۱تومنم میرفت

ما۶ماه پیش تصمیم گرفتیم ازین ب بعد پول دیتامونو بعلاوه خریدای غیر ضرورمونو جم کنیم و هرهفته ی مقدار مواد غذایی بخریم و بدیم ب نیازمندا

و واقعااا خیلی باحالههههههههه و سرشار از حس خوب

مثلا ما امروز رو رفتیم ی خونه ای که چندبار رفته بودیم و دیت امروزمون با چایی خوردن کنارشون و بازی با بچهاشون گذشت

من عاشق این حس شدم واقعا🤍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وووییی چ ناز اکلیلی شدمم منم میگم به پارتنرم ک انجامش بدیم من دوست دارم واسه بچه های کار لباس و عروس ...

ببین خیلی  حس خفنیهههه وقتی ذوقشونو میبینی دلت میخاد هرروز انجامش بدی ولی خب هرروز یکم سنگین میشه همون ماهی دو سه بار اوکیه

ببین خیلی حس خفنیهههه وقتی ذوقشونو میبینی دلت میخاد هرروز انجامش بدی ولی خب هرروز یکم سنگین میشه هم ...

ووویییی اره از ذوقشون خودم خرذوق میشم کلا اینجور کارا خیلی حس خوبی دارههه

برقص از فرط زیبایی که آزادی ست رقصیدن🌱

این کارتون فوق‌العاده‌س، واقعاً حال آدمو خوب می‌کنه! این که به جای خرجای الکی، یه تغییری ایجاد کردین که هم به خودتون حس مثبت میده، هم زندگی چند نفر دیگه رو بهتر می‌کنه، خودش یه سطح دیگه از بلوغ فکریه.

مرسی ازتون چقدر حس خوب گرفتم ان‌شاءالله خداحفظتون کنه

روی خودت تمرکز کن

ووویییی اره از ذوقشون خودم خرذوق میشم کلا اینجور کارا خیلی حس خوبی دارههه

حالا من تو این فازا نبودمااا نگو این پسر خوشگله ی ۶سالی هست کارش اینه ی سری خونواده کلا مواد غذایی هرماهشون پا اینع و بهم نگفته و من شانسی فهمیدم یهو بخودم اومدم دیدم من ازون بیشتر ذوقشو دارم🤭🤍🥺ولی جدی اینو عملی کنین اگه ماها اینطوری کنیم ادمای بیشتری از زندگی لذت میبرن