2777
2789
عنوان

زنداداش گل من😘

827 بازدید | 30 پست

چهارساله زنداداشم شده،،خیلی مودب و مهربون،تااینکه یه هفته پیش بخاطر یه مسأله ای بامادرم یه کوچولو بحث کردن،،باهم قهرکردن،منم تو فکر خودم خیلی قضاوتش کردم،رفتم حضوری دیدمش و باهاش حرف زدم فهمیدم کلا سوتفاهم شده بااینکه هشت سال ازمن بزرگتره به حرفم گوش دادو رفت خونه مادرمو بوسش کردو آشتی کردن،،خواستم بگم اگه عروس دارید هیچوقت زود قضاوت نکنید😊

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوان تاپیکت باید تو کتاب گینس ثبت بشه

فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو شدم 20 و همکلاسیم که شد 10 اینه که من می دونم لاس وگاس کجای کره زمینه ولی اون الان خودش اونجاست.  

آفرین زن داداشتم مشخصه فهمیده هست آخه خیلیا هستن اگه جای عروس شما بودن در رو هم باز نمیکردن چه برسه بشینن صحبت کنن با خواهرشوهر😐

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌